Merek's Market Review

Το Merek's Market μας έρχεται από την Big Village Games Limited και αναλαμβάνετε την δουλειά ενός ξυλουργού που πρέπει να μανατζάρει το μαγαζί του.


Ως προς την ιστορία, έχετε μια φίλη που σας δίνει «συνταγές» για το πώς να φτιάξετε τα διάφορα αντικείμενα και εσείς τις καταγράφετε στο βιβλίο σας.


Ως προς το gameplay, κάθε μέρα ξεκινάει με τους πελάτες να έρχονται στο μαγαζί σας και να σας ζητάνε να τους φτιάξετε κάποιο αντικείμενο. Εσείς τότε πηγαίνετε στο βιβλίο σας να δείτε τι υλικά χρειάζεστε για να το φτιάξετε ή αν το θυμάστε ξεκινάτε αμέσως την κατασκευή. Αφού ολοκληρώσετε το αντικείμενο το δίνετε στον πελάτη, ο οποίο μετά προχωράει ως το ταμείο για να πληρώσει. Όσο φυσικά κάνει να φτάσει στο ταμείο, εσείς μπορείτε να αρχίσετε να φτιάχνετε την παραγγελία του επόμενου πελάτη, καθώς τις περισσότερες φορές έρχονται δυο ταυτόχρονα.


Συμπερασματικά, το Merek's Market είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κάνετε κάποια πράγματα στη σειρά και να είστε συνεπείς. Όσο πιο τυπικοί είστε με τις παραγγελίες σας και θυμάστε τα υλικά με τα οποία φτιάχνεται, τόσο πιο εύκολο γίνεται.


Θετικά:
- Διασκεδαστικό gameplay
- Ύπαρξη local co-op

Αρνητικά:
- Έλλειψη online multiplayer
- Αδυναμία να βλέπουμε 2 συνταγές ταυτόχρονα

Βαθμολογία: 7/10
Developer: Big Village Games Limited
Publisher: Big Village Games Limited
Available for: PS4, Xbox One, PC
Release date: 15/9/2021
Tested on: 
PS4

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review