The Wardrobe - Even Better Edition Review

Το The Wardrobe - Even Better Edition μας έρχεται από την CINIC Games, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού ανέλαβε η Gamera Interactive.


Ως προς την ιστορία, πρωταγωνιστής μας είναι ο Skinny, ο οποίος μαζί με τον φίλο του τον Ronald πήγαν για πικ-νικ. Όμως ο Skinny ήταν άτυχος και έπαθε αλλεργία όταν πήγε να φάει ένα δαμάσκηνο. Την ώρα που πάθαινε αλλεργία, ο φίλος του φρίκαρε και τον άφησε μόνο του. Έτσι πεθάνατε, αλλά δεν αφήσατε τον κόσμο, καθώς γίνατε ένας αξιολάτρευτος σκελετός, με σάρκα και οστά. εεε... μόνο κόκκαλα βασικά. Η ιστορία ξεκινάει με τον Skinny να βγαίνει από την ντουλάπα του (η οποία, μοιάζει με φέρετρο και φαίνεται αμέσως ο τόνος του παιχνιδιού, ο οποίος είναι κωμικός.


Ως προς το gameplay, έχουμε να κάνουμε με ένα point click, όπου μετακινήστε και μπορείτε να αλληλεπιδράτε με τα αντικείμενα. Για να προχωρήσετε στο παιχνίδι, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τα στοιχεία που έχετε συγκεντρώσει με διάφορους τρόπους, όπου κάποια από αυτά έχουν μια λογική, ενώ άλλα δε βγάζουν νόημα. Όμως, το πιο απογοητευτικό είναι ότι το παιχνίδι σπάνια σας οδηγεί στη σωστή κατεύθυνση και φαίνεται σαν κάτι να είναι λάθος.


Ο εκνευρισμός που προκαλείται από τους προβληματικούς γρίφους ευτυχώς μετριάζεται από την υπέροχη αισθητική και το χιούμορ του παιχνιδιού. Τα γραφικά είναι ζωγραφισμένα στο χέρι. Επίσης, οι  χαρακτήρες είναι καλοσχεδιασμένοι και ενώ το animation αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά, η φωνητική δράση είναι ως επί το πλείστον κορυφαία. Όλα συνδυάζονται καλά για να αποτίνουμε φόρο τιμής στα παιχνίδια περιπέτειας του παρελθόντος, ακόμα κι αν το παιχνίδι δεν ταιριάζει αρκετά.

Συμπερασματικά, αν ψάχνετε για ένα παιχνίδι γεμάτο περίεργους, υπέροχους χαρακτήρες με μπόλικο χιούμορ, η ντουλάπα μπορεί να είναι για σας, αν και οι γρίφοι θα σας απογοητεύσουν.



Θετικά:
- Μεγάλη αλληλεπίδρασηNostalgia From Mars
Ενδιαφέροντες χαρακτήρες
- Μπόλικο χιούμορ

Αρνητικά:
- Πολλοί γρίφοι που δε βασίζονται στη λογική

Βαθμολογία: 7/10
Developer: CINIC Games
Publisher: Gamera Interactive
Available for: Switch, PS4, Xbox One, PC
Tested on: Switch
Release date: 3/9/2021

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review