Golf Club: Wasteland Review

Το Golf Club: Wasteland μας έρχεται από την Demagog Studio, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Untold Tales. Στον κόσμο αυτόν η Γη έχει εγκαταλειφθεί και οι άνθρωποι έχουν μετακομίσει στον Άρη. Πλέον στη Γη πάνε μόνο κάποιοι πλούσιοι για να παίξουν γκολφ. Ένας τέτοιος τύπος είστε και εσείς, ο Charley, όπου συχνάζετε εκεί.


Το παιχνίδι αποτελείται από 35 επίπεδα, όπου καθένα από αυτά έχουν συγκεκριμένους στόχους που πρέπει να πετύχετε. Ο χειρισμός είναι ιδιαίτερα απλός, καθώς χρησιμοποιείτε μόνο τον αριστερό μοχλό για να σημαδέψετε και το πλήκτρο Α, για να ρίξετε την μπάλα.


Συνολικά υπάρχουν διαθέσιμα τρία modes, ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας που αναζητάτε. Υπάρχει το Story Mode όπου σας αφήνει να το ολοκληρώσετε κάνοντας όσα χτυπήματα επιθυμείτε. Στη συνέχεια υπάρχει το Challenge Mode όπου πρέπει να πετύχετε τον στόχο με συγκεκριμένο αριθμό βολών και αν δεν το καταφέρετε η μπάλα αυτοκαταστρέφεται και απαιτείται να ξεκινήσετε από την αρχή. Τέλος, υπάρχει η Iron Mode, όπου ξεκλειδώνεται αφού ολοκληρωθεί η Challenge Mode και εδώ δεν επιτρέπεται κανένα λάθος.


Συμπερασματικά, το Golf Club: Wasteland θα σας προσφέρει μια χαλαρή εμπειρία με ένα παιχνίδι γκολφ, όπου θα βιώσετε μια διασκεδαστική ιστορία και θα δοκιμάσετε τις ικανότητές σας.


Θετικά:
- Το Radio Nostlgia From Marsio Nostalgia From Mars
Τρία διαφορετικά modes

Αρνητικά:
- Γίνεται επαναλαμβανόμενο

Βαθμολογία:
 7/10
Developer: Demagog Studio
Publisher: Untold Tales
Available for: Switch, PS4, Xbox One, PC
Tested on: Switch
Release date: 3/9/2021

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review