Kitaria Fables Review

Το Kitaria Fables μας έρχεται από την Twin Hearts, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η PQube.


Ως προς την ιστορία, πριν εκατοντάδες χρόνια ο κόσμος κινδύνευσε να αφανιστεί, καθώς κάτι άνοιξε τις πύλες του κάτω κόσμου και ξεχύθηκαν από εκεί τέρατα και δαίμονες. Τότε οι ήρωες συμμάχησαν όλοι μεταξύ τους για να νικήσουν και τα κατάφεραν, με κόστος όμως της ζωής τους. Από τότε υπήρξε μια περίοδος ειρήνης, όμως σύντομα άρχισαν τα πράγματα να μην πηγαίνουν καλά και έτσι νέοι ήρωες θα πρέπει να εμφανιστούν στον κόσμο για να τον σώσουν.


Ως προς το gameplay, το παιχνίδι έχει μπόλικο grind, όπου με ένα σπαθί θα δώσετε πολλές μάχες κατά τη διάρκεια της κύριας αποστολής και των δευτερεύουσων αποστολών. Φυσικά θα χρησιμοποιήσετε και μαγεία, όπου κάθε φορά θα πρέπει να επιτίθεστε με το κατάλληλο ξόρκι για να νικήσετε τους εχθρούς σας.


Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι από τις ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς έχει πολύ όμορφο σχέδιο με ζωντανά χρώματα, τα οποία μοιάζουν σαν ζωγραφιά. Στα αρνητικά δυστυχώς είναι το η έλλειψη voice acting, καθώς όλοι οι διάλογοι είναι βουβοί, κάτι που δυσκολεύει στο δέσιμο του παιχνιδιού.

Συμπερασματικά, το Kitaria Fables είναι ένα ευχάριστο rpg με γλυκούληδες πρωταγωνιστές, οι οποίοι θα σας κρατήσουν συντροφιά και 25-30 ώρες.


Θετικά:
Απλό και διασκεδαστικό σύστημα μάχης
Εθιστικό gameplay
- Όμορφα γραφικά

Αρνητικά:
Επαναλαμβανόμενες αποστολές
- Αδιάφορο soundtrack

Βαθμολογία:
6,5/10
Developer: Twin Hearts
Publisher: PQube
Available for: Switch, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S|X, PC
Tested on: Switch
Release date: 2/9/2021

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review