WitchSpring3 [Re:Fine] - The Story of Eirudy Review

Το WitchSpring3 είχε αρχικά κυκλοφορήσει ως mobile game, το 2017, όμως οι ININ Games και STUDIOARTDINK, το κυκλοφόρησαν και για Nintendo Switch, αν και υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί.


Ως προς την ιστορία, είστε μια ανώνυμη μάγισσα που ζείτε μόνη σας στο δάσος Misty Forest και προσπαθείτε να φτιάξετε μια κούκλα με την οποία θα μπορείτε να μιλάτε. Όμως, μια μέρα που κυνηγούσατε μια αρκούδα, συναντήσατε έναν άνθρωπο, τον Adrian, ο οποίος ήταν ταξιδευτής και σας έδωσε το όνομα Eirudy, λόγω των κόκκινων ματιών σας.

Στη συνέχεια, η Eirudy αποφασίζει να βοηθήσει τον Adrian, στο ταξίδι που κάνει, με σκοπό να βρει ένα μυστηριώδες αντικείμενο που θα βοηθήσει την άρρωστη μητέρα του. Έτσι λοιπόν ξεκινάνε μαζί μια περιπέτεια.


Ως προς το gameplay, οι μάχες είναι turn-based και χωρίζονται σε επιθέσεις με σπαθί και μαγικές επιθέσεις. Οι μαγικές επιθέσεις καταναλώνουν mana πόντους, ενώ οι επιθέσεις με σπαθί τρώνε Health πόντους, τους οποίους όμως μπορείς να πάρεις πίσω σκοτώνοντας τέρατα.


Τέλος, σημαντικό είναι και το crafting στο παιχνίδι, καθώς έτσι βοηθάτε στην βελτίωση των μόνιμων χαρακτηριστικών. Επίσης, ενδιαφέρων έχουν και οι κούκλες που μπορεί να δημιουργεί η Eirudy, όταν πολεμάει, οι οποίες είναι τρεις σε κάθε μάχη.

Συμπερασματικά, το WitchSpring3 είναι ένα rpg παιχνίδι, το οποίο έρχεται με αρκετά μειονεκτήματα λόγω του ότι έρχεται από mobile game.


Θετικά:
- Οι κούκλες
- Το χιούμορ

Αρνητικά:
Γραφικά παιχνιδιών PS2
- Αδιάφοροι δευτερεύοντες χαρακτήρες

Βαθμολογία: 5,5/10
Developer: STUDIOARTDINK
Publisher: ININ Games
Available for: Switch
Tested on: Switch
Release date: 13/8/2021

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review