Tribes of Midgard Review

 Το Tribes of Midgard μας έρχεται από την Norsfell Games Inc. και είναι ένα roguelike παιχνίδι, με θεματολογία από τη Σκανδιναβική μυθολογία.


Ο τίτλος μας έρχεται με δύο modes, τα οποία είναι το Saga Mode και Survival Mode. Στο Saga Mode, συνεργάζεστε με άλλα 9 άτομα, ώστε να καταφέρετε να προστατεύσετε το δέντρο Yggdrasi και να νικήσετε τον λύκο Fenrir, ο οποίος είναι ένα μυθικό πλάσμα από τη Σκανδιναβική μυθολογία. Μάλιστα φαίνεται πως θα χωρίζεται σε σεζόν, με την πρώτη να λέγεται «The Wolf Saga», οπότε γι' αυτό πολεμάμε τον Fenrir, ενώ στην επόμενη σεζόν που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, μάλλον θα έχουμε διαφορετικό εχθρό να αντιμετωπίσουμε. Ενώ στο Survival Mode, έχετε σαν σκοπό να επιβιώσετε όσο περισσότερο μπορείτε. Και εδώ μπορείτε να το παίξετε με άλλα εννιά άτομα, αλλά και μόνος σας.


Ως προς το gameplay, αυτό που είναι ζωτικής σημασίας και θα πρέπει να ασχοληθείτε, είναι η συλλογή πρώτων υλών. Αρχικά μαζεύετε χόρτα, λουλούδια και φύλλα, ενώ αργότερα φτιάχνετε εργαλεία, όπου με αυτά μπορείτε να πάρετε ξύλο, πέτρα, μέταλλα και σκοτώνοντας ζώα, δέρμα. Όλα αυτά είναι σημαντικά, καθώς με τις πρώτες ύλες μπορείτε να φτιάξετε εργαλεία, όπλα και να επισκευάσετε εργαλεία τα οποία έχουν χαλάσει από την πολυκαιρία.


Όλα αυτά προσπαθείτε να τα κάνετε το πρωί, καθώς το βράδυ εμφανίζονται τα Helthings, τα οποία είναι σκοτεινά τέρατα, τα οποία κάνουν επιδρομή στο χωριό σας με σκοπό να καταστρέψουν το δέντρο Yggdrasi. Έτσι, θα πρέπει να αναστείλετε την πορεία τους. Το Yggdrasi για να γιατρευτεί θα πρέπει να του δώσετε souls, τα οποία υπάρχουν σε κάθε ζωντανό οργανισμό οπότε τις αποκτάτε μαζεύοντας υλικά και σκοτώνοντας εχθρούς.

Συμπερασματικά, το Tribes of Midgard είναι ένας καλός Survival/Co-Op τίτλος, ο οποίος θα σας κρατήσει απασχολημένους αρκετές ώρες, ειδικά μια που θα υπάρχουν και διαφορετικές σεζόν στο παιχνίδι.

Θετικά:
- Διασκεδαστικό multiplayer με φίλους
- Εθιστικό - Χαμηλή τιμή

Αρνητικά: - Το roguelike κομμάτι μπορεί να δυσκολέψει κάποιους

Βαθμολογία: 7,5/10 Developer: Norsfell Games Inc.
Publisher:
Norsfell Games Inc.
Distributor: Ave S.A.
Available for: PS4, PS5, PC
Release date: 13/11/2020 Tested on:
PS4

Ευχαριστώ πολύ την Ave S.A. για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review