Tetragon review

Το Tetragon αναπτύχθηκε από το Cafundo Estudio Criativo Eireli, το οποίο αποτελείται από εννέα άτομα, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού ανέλαβε η Buka Entertainment.


Ως προς την ιστορία μια μαγική πέτρα το TetraGen σας έδωσε τη δύναμη να περιστρέφετε τον χάρτη και να επεκτείνετε τις στήλες (κάθετα και οριζόντια ανάλογα με τη στήλη) για να φτάσετε τον κυμαινόμενο κύβο του Rubik σε κάθε χάρτη.

Το Tetragon είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό και μπορείτε να το πάτε με τον δικό σας ρυθμό. Η ιστορία διαδραματίζεται σε τρεις διαφορετικούς κόσμους και θα παίξετε πάνω από σαράντα πίστες για να το ολοκληρώσετε.


Ως προς τα γραφικά, έχει ωραίο εικαστικό και συνοδεύεται από ένα πολύ όμορφο και χαλαρωτικό soundtrack που ταιριάζει γάντι στο ύφος του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι αν και έχει πολλούς ωραίους γρίφους, δυστυχώς οτο gameplay είναι προβληματικό καθώς δεν ανταποκρίνονται τα κουμιά συχνά με τον σωστό τρόπο. Βέβαια την κατάσταση σώζει κάποιο το γεγονός πως δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος που πρέπει να το ολοκληρώσεις.


Συμπερασματικά, το Tetragon έχει όλα τα στοιχεία που θα το κάνουν ένα καλό puzzle παιχνίδι, αλλά το gameplay του δυστυχώς απογοητεύει. Παρόλα αυτά αξίζει μια ευκαιρία, αρκεί να μην έχετε υψηλές προσδοκίες.


Θετικά:
- Όμορφα γραφικά
- Ωραίοι γρίφοι

Αρνητικά:
- Προβληματικός χειρισμός

Βαθμολογία: 6/10
Developer: Cafundo Estudio Criativo Eireli
Publisher: Buka Entertainment
Available for: Switch, PC, Xbox One, PS4
Tested on: Switch
Release date: 12/8/2021

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review