Stonefly Review

Το Stonefly μας έρχεται από την developer Flight School Studio, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η MWM Interactive.


Ως προς την ιστορία, είστε η Annika Stonefly, όπου είστε κόρη μηχανικού και εξαιτίας της απροσεξίας σας, επιτρέπετε να κλαπεί μια κατασκευή του πατέρα σας.
Νιώθοντας ενοχές ηAnnika παίρνει στο κατόπιν τον κλέφτη και ψάχνοντας στοιχεία προσπαθεί να τον βρει. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, βρίσκει την Acorn Corps, όπου είναι μια ομάδα που εξερευνά έναν περίεργο κόσμο, γεμάτο υπερμεγέθη ζωύφια και φυτά. Η Annika με τι μηχανολογικές της γνώσεις και η Acorn Corps με τις γνώσεις τους για αυτόν τον περίεργο κόσμο, συνεργάζονται για να επιτύχουν τους σκοπούς τους.


Ως προς το gameplay, έχετε φτιάξει τη δική σας κατασκευή, με την οποία προσπαθείτε να αποφύγετε τα ζωύφια που είναι στο δρόμο σας. Το θέμα είναι πως σκοπός σας δεν είναι τα σκοτώσετε, αλλά απλά να τα απωθήσετε. Έτσι λοιπόν είτε τα ακινητοποιείτε, είτε τα απωθείτε με σκοπό να καταφέρετε να περάσετε ανάμεσά τους.

Συμπερασματικά, το Stonefly είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, εύκολο σχετικά που θα σας κρατήσει απασχολημένους γύρω στις 8 ώρες. Αν λοιπόν σας αρέσει να ασχολείστε με έντομα, αυτό είναι για εσάς.


Θετικά:
- Διασκεδαστικά Upgrades
- Χαρακτήρες με βάθος

Αρνητικά: 
- Έλλειψη αίσθησης κινδύνου

Βαθμολογία: 6,5/10
Developer: Flight School Studio
Publisher: MWM Interactive
Available for: Switch, PC, PS4, Xbox One
Tested on: Switch
Release date: 1/6/2021

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review