Space Invaders Invincible Collection Review

Το Space Invaders Invincible Collection θα μας μεταφέρει στο μακρινό 1978, όπου πρωτοξεκίνησε το παιχνίδι κάνοντας χαμό. Τώρα μας έρχεται σαν μια συλλογή που αριθμεί 10 Space Invaders και μαζί με το Arkanoid vs Space Invaders, που βγήκε το 2016 και μπορείτε μα το κατεβάσετε ξεχωριστά, είναι έντεκα. Τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται είναι τα Space Invaders, Space Invaders Part II, Lunar Rescue, Space Cyclone, Majestic Twelve: The Space Invaders Part IV, Super Space Invaders ’91, Space Invaders DX, Space Invaders Extreme και Space Invaders Gigmax 4 SE.


Τα παιχνίδια έρχονται με μερικές ψiλοδιαφορές, όμως το καλύτερο παιχνίδι της σειράς μπορούμε να πούμε πως είναι το Space Invaders Extreme, το οποίο βγήκε το 2008 και μας έρχεται με ένα πολύ δυνατό soundtrack. Στο Arcade mode οι παίχτες θα πρέπει να βρουν τον δρόμο τους σε μια σειρά από πιστές με εχθρούς που πρέπει να νικήσετε και επιθέσεις να αποφύγετε.


Το αν αξίζει η συλλογή για εσάς εξαρτάται αποκλειστικά με το αν είστε λάτρεις του Space Invaders, καθώς εκεί που στοχεύει η συλλογή είναι στις αναμνήσεις.


Θετικά:
Έντεκα παιχνίδια σε μια συλλογή
Αναμνήσεις

Αρνητικά:
Δε συμφέρει αν έχεις κάποιους τίτλους ήδη

Βαθμολογία: 8/10
Developer: Taito Corporation
Publisher: ININ GAMES
Available for: Switch
Tested on: Switch
Release date: 12/8/2021

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review