Παρουσίαση: Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕΡΛΟΚ ΧΟΛΜΣ - Περιπέτεια στο Υδραγωγείο του Λονδίνου

Έχετε πάει ποτέ σε escape room; 

Εάν σας αρέσουν τα γριφοδωμάτια τότε αυτό το βιβλίο είναι για σας. Το βιβλίο είναι ένα μικρό παιχνίδι γρίφων, όπου η αλήθεια είναι πως πολλές φορές αν χάσεις κάπου τον δρόμο σου μπορείς να βρεθείς σε αδιέξοδο. Οπότε μην το ξεκινήσετε με ελαφριά την καρδία, δεν εί αι για ανάγνωση. Να πάρετε εξαρχής μαζί σας μολύβι και χαρτί, για να σημειώσετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται για να καταφέρετε να λύσετε την υπόθεση.

Στο βιβλίο «Η Απόδραση του Σέρλοκ Χολμς – Περιπέτεια στο Υδραγωγείο του Λονδίνου», οι παίκτες παίρνουν το ρόλο του  αγαπημένου ντετέκτιβ, Σέρλοκ Χολμς. Παγιδευμένος στο υγρό και ζοφερό Υδραγωγείο του Λονδίνου από τον προαιώνιο εχθρό του καθηγητή Μοριάρτι, πρέπει να υπερπηδήσει μια σειρά εμποδίων, από γρίφους και λαβύρινθους μέχρι κρυπτογραφημένες σελίδες και σχεδιαγράμματα, προκειμένου να δραπετεύσει και ταυτόχρονα να λύσει το μυστήριο που κρύβεται πίσω από αυτή τη διαβολική παγίδα. Και όλα αυτά με μόνιμο αντίπαλο το χρόνο, που κυλά ασταμάτητα, αργά και απειλητικά εναντίον του. Μόνος του σύμμαχος η παρατηρητικότητά του, η αναλυτική και συνδυαστική σκέψη – και προαιρετικά το παροιμιώδες φλέγμα που χαρακτήριζε τον ήρωα του σερ Άρθουρ Κόναν Ντόϋλ.

Το βιβλίο ξετυλίγεται ακολουθώντας τις επιλογές του παίκτη, οδηγώντας σε διαφορετικά μονοπάτια και εξελίξεις κάθε φορά, ανάλογα με τις αποφάσεις του. Κάποιες επιλογές θα φέρουν τη λύση και τη λύτρωση ένα βήμα πιο κοντά. Και κάποιες άλλες μπορεί να αποδειχθούν μοιραίες…

Και να είστε σίγουρος πως ο Μοριάρτι έχει ετοιμάσει πολλές παγίδες για σας. Θα καταφέρετε να δραπετεύσετε; Το βιβλίο «Η Απόδραση του Σέρλοκ Χολμς – Περιπέτεια στο Υδραγωγείο του Λονδίνου» είναι ένα διαδραστικό βιβλίο που προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους όσους τους αρέσουν τα escape rooms. Μάλιστα προτείνεται και για μικρότερες ηλικίες.








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review