Blair Witch: VR Edition Review

Το Blair Witch είχε κυκλοφορήσει από την Bloober Team, οι οποίοι είναι οι δημιουργοί των Layers of Fear και του The Medium, τώρα όμως κυκλοφόρησε και για VR.


Στο Blair Witch VR αναλαμβάνεται τον ρόλο του Ellis, ενός πρώην αστυνομικού με προβληματικό παρελθόν, ο οποίος αναλαμβάνει μια υπόθεση μιας εξαφάνισης ενός νεαρού αγοριού στο Black Hills Forest. Η υπόθεση πραγματοποιείται το 1996 και πρόκειται για ένα ψυχολογικού θρίλερ παιχνίδι, το οποίο εξελίζεται με αργό ρυθμό.

Το παιχνίδι εξελίσσεται όπως και το απλό αλλά πλέον μπαίνετε στο πετσί του ρόλου, με εσάς να κινείστε στο δάσος τη νύχτα, να μπορείτε να πιάνετε αντικείμενα, αλλά και να χαϊδεύεται τον σκύλο σας.


Το στοιχείο του φόβου είναι έντονο, με πολλά jump scares που θα σας κόψουν το αίμα. Δυστυχώς όμως είναι πολύ εύκολο να χαθείτε στο δάσος, κάτι που μπορεί να κάνει πολύ εκνευριστικό το παιχνίδι. Ευτυχώς όμως, έχετε συντροφιά πάντα τον σκύλο σας και έτσι θα νιώθετε ότι δεν είστε μόνοι.

Συμπερασματικά, το παιχνίδι καταφέρνει το σκοπό του και παρόλο που δεν δημιουργήθηκε αρχικά για το VR, καταφέρνει να φτιάξει ένα τέτοιο κλίμα που θα σας ανταμείψει, με μπόλικες δόσεις τρόμου.


Θετικά:
- Μπορείς να χαϊδέψεις τον σκύλο σου
- Έντονο το αίσθημα του φόβου

Αρνητικά:
- Είναι πολύ εύκολο να χαθείς

Βαθμολογία: 8/10
Developer: Bloober Team
Publisher: Bloober Team
Available for: PS4 VR, Oculus Rift
Tested on: PS4 VR
Release date: 8/12/2021

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review