Pecaminosa - A Pixel Noir Game Review

Το Pecaminosa - A Pixel Noir Game μας έρχεται από την developer Cereal Games, ενώ την έκδοση το παιχνιδιού έχει αναλάβει η BadLand Publishing.


Ως προς την ιστορία, είμαστε ο John Souza, ένας πρώην ντετέκτιβ, όπου μια μέρα που ξυπνά, βλέπει δίπλα στο κρεβάτι του τον εγκληματία Charlie Two Angels, τον οποίο είχε σκοτώσει. Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε η πρώτη του σκέψη ήταν πως γύρισε για εκδίκηση και ότι θα τον πάρει μαζί του. Όμως προς έκπληξή τουο Charlie, δεν ζητούσε εκδίκηση, αλλά έψαχνε να βρει έναν τρόπο γα να «προχωρήσει» στην μεταθανάτιο ζωή και έτσι υποσχέθηκε στον John, ότι θα τον βοηθήσει να βρει τον παλιό του συνάδελφο. Έτσι λοιπόν ξεκινάει ένα ταξίδι με πολύ μυστήριο, πισώπλατα χτυπήματα και πολύ πιστολίδι.


Ως προς το gameplay, η ιστορία χωρίζεται σε κεφάλαια, όπου σε κάθε κεφάλαιο πρέπει να γίνουν μια σειρά από αποστολές. Μάλιστα εκτός τις βασικές αποστολές, καθώς τριγυρνάτε στους δρόμους της πόλης θα συναντήσετε και άλλους ανθρώπους που θα σας δώσουν δευτερεύουσες αποστολές.

Ο χάρτης της πόλης είναι αρκετά μεγάλος και μπορείτε είτε να τον περπατήσετε προσέχοντας τις κακόφημες περιοχές, είτε να πάρετε ταξί που θα σας πετάξει αμέσως στον προορισμό σας και θα είστε σίγουροι πως δε θα συναντήσετε στον δρόμο σας δυσάρεστες εκπλήξεις.


Κλείνοντας, ο τίτλος έχει όμορφο pixel artwork και διαρκεί γύρω στις 10 ώρες. Ως προς την background μουσική έχουμε jazz ήχους να συνοδεύουν το ταξίδι μας, που είναι πολύ ευχάριστοι και ταιριάζουν στο στυλ του παιχνιδιού.


  Θετικά:
- Όμορφο pixel artwork
- Ποικιλία εχθρών
- Όμορφο soundtrack

Αρνητικά:
- Υψηλό επίπεδο δυσκολίας boss μαχών

Βαθμολογία: 7/10
Developer: Cereal Games
Publisher: BadLand Publishing
Available for: Nintendo Switch, PC, PS4, Xbox One
Release date: 27/5/2021
Tested on: 
Nintendo Switch

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review