10 Second Ninja X Review

Το 10 Second Ninja X μας έρχεται από την Four Circle Interactive, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού ανέλαβε η Curve Digital και αποτελείται από πίστες που πρέπει να βγάλεις σε 10 δευτερόλεπτα.


Ως προς την ιστορία, είστε ένας Νίντζα και έχουμε έναν πειρατή που σας απαγάγει στο πλοίο του, ενώ ταυτόχρονα φυλακίζει τους φίλους σας, κάτι πουλάκια, σε ρομποτοφυλακές. Έτσι, σκοπό σας είναι να καθαρίσετε τις πίστες μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, καταστρέφοντας κάθε ρομποτοφυλακή που θα βρείτε στον δρόμο σας, ενώ στο τέλος θα πρέπει να νικήσετε και τον πειρατή Greatbeard.


Ως προς το
gameplay, το παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί το ελάχιστο απαιτητικό, καθώς θα χάσετε πολλές φορές μέχρι να πετύχετε τον στόχο σας σε 10 δευτερόλεπτα και το πιο συχνό είναι να παίρνετε ένα από τα τρία αστέρια. Στη συνέχεια όμως θα δείτε πως για να πάτε στις πίστες του επόμενου επιπέδου, θα πρέπει να έχετε περισσότερα αστέρια και έτσι θα αναγκαστείτε να ξαναπαίξετε τις προηγούμενες πίστες μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Ο Νίντζα μας μπορεί να επιτίθεται από κοντά με το σπαθί του, αλλά και να πετάει σούρικεν σε ευθεία γραμμή για να πετυχαίνει απομακρυσμένους αντιπάλους. Οι αντίπαλοι δεν κινούνται, εκτός από το τελικό boss, αλλά παρόλα αυτά το παιχνίδι παραμένει αρκετά απαιτητικό και θα πρέπει να προσπαθείτε να διαλέγετε την καταλληλότερη διαδρομή, κάνοντας όσο λιγότερο χρόνο μπορείτε.


Συμπερασματικά, το 10 Second Ninja X, είναι ένα απαιτητικό platform παιχνίδι που θα εκτιμήσουν οι φανς του είδους. Συνολικά είναι διαθέσιμες 100 πίστες και μπορείτε άνετα να ξοδέψετε 8 ώρες παιχνιδιού.


  Θετικά:
- Ικανοποιητική διάρκεια
- Καλή τιμή

Αρνητικά:
- Υψηλό επίπεδο δυσκολίας

Βαθμολογία: 7/10
Developer: Four Circle Interactive
Publisher: Curve Digital
Available for: Nintendo Switch, PC, PS4
Release date: 30/7/2021
Tested on: 
Nintendo Switch

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review