Guilty Gear Strive Review

Το Guilty Gear Strive μας έρχεται από την αγαπημένη Arc System Works και αποτελεί την 24η προσθήκη στο franchise, η οποία θα απογειώσει την εμπειρία σας.


Το παιχνίδι διαθέτει story mode, το οποίο είναι σε μορφή anime και χωρίζεται σε 20λεπτα κεφάλαια. Εκεί μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την ιστορία, όπου γνωρίζετε τους χαρακτήρες και παρακολουθείτε την ιστορία των χαρακτήρων, η οποία διαρκεί περίπου 5 ώρες. Μάλιστα έκπληξη προκαλεί πως στο story mode δεν γίνονται καθόλου μάχες, οπότε απλά αράζετε και βλέπετε ένα anime.

Στη συνέχεια έχουμε το offline mode και το network. Στο offline mode μπορείτε να παίξετε είτε δυο άτομα μεταξύ σας, είτε με τον υπολογιστή. Επίσης, υπάρχει η επιλογή Dojo, όπου εκεί μαθαίνετε νέες κινήσεις και είναι πολύ βοηθητικό, ειδικά για τους νέους παίχτες, καθώς στην ουσία σου δίνει αποστολές να κάνεις, οι οποίες είναι να κάνεις επιτυχώς συγκεκριμένες επιθέσεις.


Τέλος, έχουμε το Network mode, όπου εκεί μπορείτε να παίξετε διαδικτυακά με άλλους παίχτες φιλικούς αγώνες ή ranking. Επίσης, μπορείτε να φτιάχνετε 5τα δικά σας δωμάτια, όπου θα παίζετε με τους φίλους σας.

Συνολικά, μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμοι 15 χαρακτήρες, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε και να δείτε ποιος ταιριάζει με το παίξιμό σας. Όλοι οι χαρακτήρες είναι καλοσχεδιασμένοι, με ενδιαφέρουσα ιστορία ο καθένας και τα δικά του προσωπικά κίνητρα που πολεμάει.


Ως προς τα γραφικά, το franchise είναι βελτιωμένο, με πολύ όμορφο σχεδιασμό χαρακτήρων. Στα θετικά στοιχεία και το πολύ καλό voice acting των χαρακτήρων που υπάρχει.

Συμπερασματικά, το Guilty Gear Strive είναι ο καλύτερος διάδοχος που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε κάθε λάτρη των fighting παιχνιδιών.


Θετικά:
- Πολύ δυνατή ιστορία στο story mode
- Καλοσχεδιασμένοι χαρακτήρες
- Ισορροπημένο online multiplayer που βρίσκει αντιπάλους στο επίπεδό σου

Αρνητικά:
- Έλλειψη μαχών στο story mode

Βαθμολογία: 9/10
Developer: Arc System Works
Publisher: Bandai Namco Entertainment Hellas
Distributor: Bandai Namco Entertainment Hellas
Available for: PS4, PS5, PC
Release date: 14/5/2021
Tested on: PS4

Ευχαριστώ πολύ την BANDAI NAMCO Entertainment για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review