Chivalry 2 Review

Το Chivarly 2 μας έρχεται από την developer Torn Banner Studios, ενώ την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Tripwire Interactive. Ο τίτλος είναι ένα multiplayer first person slasher παιχνίδι.


Ως προς την ιστορία έχουμε 2 αντίπαλα στρατόπεδα τα οποία μάχονται μεταξύ τους. Από τη μια πλευρά είναι οι κόκκινοι Masons και από την άλλη οι γαλαζοπράσινοι Agathins. Στο παιχνίδι θα έχετε και αποστολές που θα πρέπει να φέρετε εις πέρας, αλλά τις περισσότερες φορές πρέπει απλά ή να αμυνθείτε ή να προσπαθήσετε να καταλάβετε την αντίπαλη περιοχή.

Συνολικά υπάρχουν 4 κλάσεις αντιπάλων που μπορείτε να διαλέξετε. Έχουμε τον τοξότη, ο οποίος επιτίθεται από μακριά και μετά για μάχη σώμα με σώμα έχουμε τον Vanguard, τον Knight και τον Footman. Οι μάχες σώμα με σώμα είναι αυτές που είναι και οι πιο ενδιαφέρουσες καθώς έχουμε πολλές συγκρούσεις με διαμελισμούς και αγωνία. Παρόλα αυτά ο τοξότης είναι αυτός που θα λέγαμε πως είναι σπασμένος χαρακτήρας, καθώς κάνει πολύ ζημιά και παραμένει πάντα σε απόσταση.


Σε κάθε μάχη μπορούν να λάβουν μέρος έως 64 παίκτες και όπως καταλαβαίνετε με τόσο μεγάλο αριθμό παικτών, η συνεργασία είναι υπερβολικά δύσκολη. Αυτό που ενώνει τους παίκτες είναι ο κοινός στόχος και από εκεί και πέρα ακολουθεί το χάος. Μέχρι στιγμής μπορείτε να παίξετε στους 10 διαθέσιμους χάρτες του παιχνιδιού, ενώ οι αγορές εντός του παιχνιδιού, ευτυχώς περιορίζονται σε cosmetic αντικείμενα.

Συμπερασματικά, όσοι θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε multiplayer first person παιχνίδι, με μεσαιωνικές μάχες, είναι μια καλή επιλογή, καθώς θα ευχαριστηθείτε τη ροή της μάχης.


Θετικά:
Μάχες 64 ατόμων
- Ωραίο σύστημα μάχης
- Αναλυτικό tutorial

Αρνητικά:
- Έλλειψη single player mode

Βαθμολογία: 8,5/10
Developer: Torn Banner Studios
Publisher: Tripwire Interactive
Available for: PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox X|S
Tested on: PS4
Release date: 8/6/2021

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review