Seeds of Resilience Review

Το Seeds of Resilience μας έρχεται από την developer Subtle Games, ενώ η publisher του παιχνιδιού είναι η Forever Entertainment.

Το Seeds of Resilience είναι ένα simulation παιχνίδι, όπου έχετε λίγο πολύ τον ρόλο του θεού. Στην ουσία έχετε ορισμένους χαρακτήρες οι οποίοι ναυάγησαν σε ένα νησί και εσείς θα πρέπει να τους κρατήσετε ζωντανούς.


Στην ουσία κάθε χαρακτήρας θα πρέπει να κάνει μια σειρά από εργασίες, οι οποίες απαιτούν χρόνο και είναι απαραίτητες για την καθημερινή τους διαβίωση, όπως την εύρεση φαγητού, τη δημιουργία καταλύματος κτλ., μέχρι να είναι σε θέση να φτιάξουν μια σχεδία για να φύγουν.

Οι πρώτες διαθέσιμες αποστολές έχουν τον ρόλο του tutorial για να μάθετε τα βασικά και να ξέρετε πώς να κινηθείτε. Γενικά στο παιχνίδι θα πρέπει να πειραματιστείτε για να δείτε πόσο καλά δουλεύει κάτι.


Για παράδειγμα υπάρχει ένα μετρητής ο οποίος σας δείχνει πόσο φαγητό θα πρέπει να έχετε μαζέψει ημερησίως για να είναι ευχαριστημένοι. Αν λοιπόν τους δώσετε να φάνε μαγειρεμένο ψάρι για παράδειγμα, μπορεί να θρέψει τα διπλάσια άτομα απ' ότι αν το καταναλώσουν νωπό, κάτι που μάλλον σημαίνει ότι επηρεάζεται και από τις προτιμήσεις του κάθε μέλους της ομάδας.


Ως προς τα γραφικά, επικρατεί ένα retro στοιχείο και η μουσική είναι χαλαρωτική, αν και δεν εντυπωσιάζει.

Συμπερασματικά, το Seeds of Resilience είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να γίνει πολύ απαιτητικό και μερικοί μπορούν να βαρεθούν γρήγορα μια και συχνά θα πρέπει να κάνετε συνεχώς τις ίδιες δουλειές.


Θετικά:
- Αναλυτικό tutorial
- Ποικιλία χαρακτήρων με ιδιαιτερότητες

Αρνητικά:
- Αδιάφορο soundtrack
- Επαναλαμβανόμενες εργασίες

Βαθμολογία: 7/10
Developer: Subtle Games
Publisher: Forever Entertainment S. A.
Available for: Nintendo Switch, PC, PS4, Xbox One
Release date: 11/6/2020
Tested on: Nintendo Switch

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review