Song of Memories Review

Το Song of Memories μας έρχεται από την developer Future Tech Lab Co.,Ltd. και την publisher PQubeΤο Song of Memories θα το χαρακτήριζα ως ένα romance visual novel, αλλά δεν είναι μόνο αυτό.


Η ιστορία ξεκινά με σας να ζείτε μόνος μαζί με τη μικρή αδελφή σας, καθώς οι γονείς σας έχουν πεθάνει. Σύντομα όμως εμφανίζονται και άλλα κορίτσια στο παρασκήνιο, τα οποία καταλήγουν να μένουν μαζί σας και ενώ έχετε φτιάξει πλέον το δικό σας χαρέμι, ο προβληματισμός σας είναι με ποια να πρωτοβγείτε.

Όμως όχι, η ιστορία δεν αναλώνεται μόνο σε αυτό... Μια μέρα βρίσκετε ένα κινητό, όπου εμφανίζονται ψηφιακά κορίτσια, με ανεπτυγμένη ΑΙ, που είναι σε φάση magic girls. Έτσι, επεκτείνετε το χαρέμι σας! Αλλά όχι, η ιστορία με τέρατα να εμφανίζονται, τα οποία νικούν τα μαγικά κορίτσια... Έτσι λοιπόν η ιστορία μπερδεύεται και δεν πρόκειται να μπούμε σε άλλες λεπτομέρειες.


Ως προς το gameplay έχουμε να κάνουμε με τον κλασσικό χειρισμό ενός visual novel, με τη διαφορά όμως πως όποτε πολεμάτε τέρατα, το παιχνίδι μετατρέπεται σε rhythm παιχνίδι.

Ως προς τα γραφικά, έχουμε ωραίο σχεδιασμό χαρακτήρων και τοπίων. Μεγάλη βάση έχει δοθεί και στους διαλόγους, όπου θα βρείτε πολλές ατάκες. Από τα δυνατά σημεία του τίτλου είναι και το soundtrack του παιχνιδιού, καθώς και το voice acting.


Συμπερασματικά
, το Song of Memories είναι ένα ιδιαίτερο visual novel που κάποιες στιγμές θα αναρωτιέστε που το πάει και που θέλει να καταλήξει, έτσι όπως τα μπλέκει όλα μαζί. Παρόλα αυτά είναι ενδιαφέρον visual novel και προτείνεται στους λάτρεις του είδους.


Θετικά:
- Πανέμορφο soundtrack
- Πάνω από 40 ώρες gameplay, για να ξεκλειδώσετε όλα τα τα routes
- Ενδιαφέρον σενάριο
- Μπόλικο ecchi υλικό

Αρνητικά:
- Οι μάχες γίνονται επαναλαμβανόμενες

Βαθμολογία: 7,5/10
Developer: Future Tech Lab Co.,Ltd.
Publisher: PQube
Available for: PS4, Nintendo Switch
Release date: 2/1/2019
Tested on: 
PS4

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review