Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse Review

Το Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse μας έρχεται από την developer Wideload Games και την έκδοση του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Aspyr. Το παιχνίδι είχε πρωτοκυκλοφορήσει το 2005 και τώρα επανακυκλοφόρησε. Αξίζει άραγε το 2021;

Η ιστορία διαδραματίζεται στην πόλη Punchbowl, η οποία είναι μια ανεπτυγμένη τεχνολογικά πόλη, όπου θεωρείται η πόλη του μέλλοντος από τον ιδρυτή της Andrew Monday. Με cutscenes που θυμίζουν ταινίες της δεκαετίας του '60 βλέπουμε ένα ζευγαράκι σε χαλαρώνει σε ένα πάρκο και τον Stubbs να βγαίνει από τα χώματα και να καταβροχθίζει μυαλά. Με αυτόν τον γελοίο τρόπο θα ακολουθήσει η επέλαση των ζόμπι στην πόλη. Εσείς καταβροχθίζεται μυαλά κι όσους φάτε γίνονται και αυτοί ζόμπι, όπου σφυρίζοντας μπορείτε να τα κάνετε να σας ακολουθούν. Τόσο η υπόθεση, όσο και το ύφος του παιχνιδιού είναι γελοίο και τραγελαφικό.

Ως προς το gameplay μπορείτε να χτυπάτε με τα χέρια σας τους αντιπάλους και να τους τρώτε τον εγκέφαλο. Επίσης, έχετε κάποιες ειδικές ικανότητες που μπορούν να ακινητοποιήσουν τους αντιπάλους σας. Αλλά οι αντίπαλοι είναι όλοι υπερβολικά αδύναμοι και έτσι οι μάχες γίνονται απίστευτα επαναλαμβανόμενες και βαρετές. Βέβαια υπάρχουν και κάποια boss fights τα οποία διαφέρουν και αξίζουν τον χρόνο σας, αλλά αυτά είναι λίγα σε σχέση με τη συνολική εμπειρία.


Συμπερασματικά
, το Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν έρχεται με κάποια βελτίωση και έτσι φαίνεται η ηλικία του. Δυστυχώς είναι ένα παιχνίδι που καλό θα ήταν να είχε μείνει στη λήθη. Θα μπορούσα να το προτείνω μόνο για μικρότερες ηλικίες, λόγω του γελοίου χαρακτήρα του, αν και το περιεχόμενο δεν απευθύνεται για αυτές τις ηλικίες.


Θετικά:
- Κωμική ιστορία
- Ενδιαφέροντες boss fights

Αρνητικά:
- Προβληματική ΑΙ
- Επαναλαμβανόμενο gameplay
- Καμιά βελτίωση από την έκδοση του 2005

Βαθμολογία: 5/10
Developer: Wideload Games
Publisher:  Aspyr
Available for: Switch, PS4, PC
Tested on: PS4
Release date: 16/3/2021

Ευxαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review