NoReload Heroes Enhanced Edition Review

Το NoReload Heroes Enhanced Edition είναι ένα υβριδικό roquelite-arena shooters παιχνίδι που μπορείς να παίξεις μέχρι 4 παίχτες και το οποίο μας έρχεται από την Teatime Holdings.

Ως προς την ιστορία δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Στην ουσία θα πρέπει να ανέβαιτε στην κορυφή του πύργου όπου είναι ένα ρομπότ, ο Mephisto, που στην ουσία εσείς το κατασκευάσατε λάθος και τώρα θα πρέπει να το καταστρέψετε πριν απειλήσει τον κόσμο.


Αυτό το παιχνίδι είναι από αυτά που μπορείς να παίξεις μόνο σου, αλλά το καλύτερο είναι να το παίξεις με παρέα. Ο πύργος που έχετε να ανέβαιτε χωρίζεται σε τρεις περιοχές, όπου στο τέλος κάθε περιοχής παραμονεύει ένα boss, που πρέπει να νικήσετε για να πάτε στην επόμενη περιοχή.

Συνήθως τα δωμάτια δεν είναι γεμάτα τέρατα, αλλά είναι λίγα και πιο δυνατά. Έτσι εσείς θα πρέπει να κινηθείτε κατάλληλα ανάμεσά του για να τα νικήσετε. Το παιχνίδι όπως είπαμε μπορείτε να το παίξετε co-op, το οποίο συμφέρει γιατί έτσι μοιράζεστε όλο το exp. Αλλά θέλει και συνεργασία καθώς όταν είναι να επιλέξετε perks, αν δεν συμφωνήσετε εξ αρχής ποιο θέλετε, τότε επιλέγεται τυχαία ένα. Ένα άλλο θετικό του co-op είναι όταν πεθάνει ένα μέλος της ομάδας μπορεί κάποιο άλλο να τον αναστήσει, ενώ αν παίζετε μόνοι σας δεν έχετε δεύτερη ευκαιρία, καθώς ο θάνατος σημαίνει ότι ξεκινάτε ξανά από την αρχή.


Συμπερασματικά, το NoReload Heroes Enhanced Edition είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, που αξίζει να το παίξετε με παρέα, καθώς σας δίνει ην ευκαιρία να λειτουργήσετε σαν ομάδα. Αν όμως προσπαθήσετε να το παίξετε μόνοι σας, μπορεί να γίνει μια πολύ επίπονη εμπειρία.


Θετικά:
- Ιδανικό για μικρότερες ηλικίες
- Co-op

Αρνητικά:
- Δεν αξίζει ως single player εμπειρία

Βαθμολογία: 6,5/10
Developer: Teatime Holdings
Publisher: Teatime Holdings
Available for: Switch
Tested on: Switch
Release date: 11/3/2021

Ευxαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review