Danger Scavenger Review

Το Danger Scavenger μας έρχεται από την developer Star Drifters και η publisher του παιχνιδιού είναι η Forever Entertainment.

Ως προς την ιστορία δεν υπάρχει ιδιαίτερο βάθος. Απ' ότι φαίνεται ο κόσμος έχει κυριευτεί από ρομπότ και εσείς που είστε ένας Scavengers θα πρέπει να τον σώσετε. Στην αρχή του παιχνιδιού μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε τέσσερις Scavengers, ενώ αργότερα προστίθενται και άλλοι. Κάθε Scavengers έχει διαφορετικά skills και διαφορετικό τρόπο παιξίματος, οπότε μπορείτε να διαλέξετε αυτόν που ταιριάζει στο στυλ σας.


Ως προς το gameplay, πρόκειται για ένα roguelike παιχνίδι πολύ γρήγορου ρυθμού, το οποίο δεν προσφέρει ιδιαίτερο βάθος. Αρχικά υπάρχει ένα πολύ απλό tutorial που σας ενημερώνει πως επιτίθεστε. Στο παιχνίδι υπάρχουν αρκετά όπλα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιτεθείτε, αλλά μετά από λίγο νομίζω θα καταλήξετε σε 3-4 τα οποία κάνουν και την περισσότερη ζημιά. Βέβαια μπορείτε να κάνετε και meele επιθέσεις, όμως δεν το προτείνω καθώς θα τρώτε πολύ damage.

Το παιχνίδι χωρίζεται σε πύργους και κάθε πύργος έχει συγκεκριμένα επίπεδα, όπου ξεκινάτε από το χαμηλότερο και ανεβαίνετε σιγά σιγά. Κάθε επίπεδο έχει συνήθως 2 πόρτες, από τις οποίες μπορείτε να ανεβείτε στο αποπάνω επίπεδο. Δίπλα από την πόρτα υπάρχει και ένας χάρτης, όπου δείχνει μια διαδρομή θα πάρετε και τι θα συναντήσετε στα άλλα επίπεδα. Έτσι, μπορείτε να δείτε το είδος των αντιπάλων που θεωρείτε ευκολότερο να νικήσετε και να ακολουθήσετε εκείνη τη διαδρομή.


Σε κάθε όροφο θα συναντήσετε σεντούκια, όπου θα σας δίνουν πυρομαχικά και άλλα αντικείμενα. Αντικείμενα φυσικά πετάνε και οι εχθροί που νικάτε, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσετε άλλα αντικείμενα στη βάση σας ή για να αναβαθμίσετε τα όπλα σας.

Συμπερασματικά, το Danger Scavenger είναι ένα roguelike παιχνίδι, το οποίο κάνει καλά αυτά που κάνει, αλλά δεν προσφέρει το κάτι παραπάνω για τους πιο απαιτητικούς.


Θετικά:
- Ποικιλία όπλων και αναβαθμίσεων

Αρνητικά:
- Δεν πρωτοτυπεί 

Βαθμολογία: 6,5/10
Developer: Star Drifters
Publisher:  Forever Entertainment
Available for: Switch, PS4, PC, Xbox One
Tested onSwitch
Release date: 25/3/2021

Ευxαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review