Code: Realize ~Wintertide Miracles~ Review

Το Code: Realize ήταν ένας τίτλος που μπορούσε να σταθεί μόνος του και ο οποίος πρόσφερε ένα ικανοποιητικό τέλος για την κεντρική πρωταγωνίστρια. Οπότε τίθεται το ερώτημα χρειαζόταν ο τίτλος και ένα δεύτερο fandisc; Για να δούμε τι προσφέρει...


Το Wintertide Miracles δεν αποτελεί ακριβώς sequel του τίτλου, αλλά προσφέρει διάφορες μικρές ιστορίες του βασικού παιχνιδιού καθώς και του Finis, από το πρώτο fandisc, το Future Blessings.

Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του παιχνιδιού, οι ιστορίες αυτές έχουν να κάνουν με τα Χριστούγεννα. Σε αυτό μπορείτε να επιλέξετε την Cardia να έχει ένα ρομαντικό τέλος με όποιον χαρακτήρα θέλετε, καθώς εμφανίζεται και ο Finis ζωντανός. Βέβαια αυτά τα τέλη μου φάνηκαν λίγο βαρετά καθώς είναι χαρακτήρες που έχουμε ξαναδεί και τους είχαμε παίξει στους προηγούμενους τίτλους.


Ευτυχώς όμως το καινούριο περιεχόμενο δεν τελειώνει εδώ, καθώς έχουμε δυο νέα μονοπάτια από το Future Blessings, του Finis και του Sholmes, τα οποία έχουν το δικό τους επίλογο και τα οποία ήταν ικανοποιητικά.

Επιπλέον έχουμε μια μικρή ιστορία που λαμβάνει μέρος στο πρώτο παιχνίδι, όπου πρωταγωνίστρια είναι η τραγουδίστρια Cantarella και παρουσιάζει το μυστήριο που υπάρχει για το πρόσωπό της και του πατέρα της. Αυτή η ιστορία ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και αξίζει τον χρόνο σας.


Τέλος έχουμε τα ερωτικά τρίγωνα, τα οποία είναι και η πρώτη διαθέσιμη επιλογή του τίτλου, τα οποία όμως δεν αξίζουν ιδιαίτερα. Οι άντρες εμφανίζονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί μεταξύ τους και δε φαίνεται τόσο φυσικό.

Συμπερασματικά, το Code: Realize ~Wintertide Miracles~ απευθύνεται αποκλειστικά σε αυτούς που θέλουν άλλη μια δόση από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες. Αλλά σαν εμπειρία δεν φτάνει τους προηγούμενους ΄τίτλους ούτε από άποψη περιεχομένου, ούτε από άποψη διάρκειας.


Θετικά:
- Οι νέες ιστορίες είναι ενδιαφέρουσες
- Προσθέτει νέο περιεχόμενο στο franchise

Αρνητικά:
- Μικρότερη διάρκεια από τους προηγούμενους τίτλους

Βαθμολογία: 7/10
Developer: Otomate
Publisher: Aksys Games
Available for: Switch
Tested on: Switch
Release date: 25/2/2021

Ευxαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review