Pang Adventures Review

Το Pang Adventures θα μας ταξιδέψει 30 χρόνια πίσω, όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει το Pang. Ο νέος τίτλος είναι ιδιαίτερα απλός και εθιστικός! 

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να σκάσετε όλες τις φούσκες που πέφτουν από τον ουρανό σε συγκεκριμένο χρόνο. Κάθε φορά που σκάτε μία αυτή διαιρείται σε δύο μικρότερες φούσκες και ούτω καθεξής. Το βασικό όπλο σας είναι ένα καμάκι που εκτοξεύεται σε ευθεία γραμμή. Αργότερα αποκτάτε και άλλα όπλα όπως διπλό καμάκι, φλογοβόλο, λέιζερ και ΄πολλά άλλα είδη. Εκτός από τα όπλα όμως συχνά θα δέχεστε βοήθεια από κάποια ζωάκια.


Ως προς το gameplay, έχουμε το Tour Mode, όπου είναι η βασική ιστορία. Συγκεκριμένα η Γη δέχεται επίθεση εξωγήινων και εσείς πρέπει να την προστατεύσετε. Έτσι λοιπόν ταξιδεύετε σε έξι περιοχές, όπου κάθε περιοχή έχει 15 επίπεδα. Σε αυτό το mode έχετε άπειρες ζωές και την επιλογή του instant restart. Στο τέλος κάθε περιοχής υπάρχει και ένα boss ου πρέπει να εξολοθρεύσετε. Το Tour Mode διαρκεί γύρω στις 4 ώρες και μόλις το ολοκληρώσετε ξεκλειδώνει το Score Mode.


Στο Score Mode έχετε μόνο 3 ζωές και προσπαθείτε να περάσετε όσες περισσότερες πίστες μπορείτε πριν πεθάνετε. Επίσης υπάρχει το Panic Mode όπου πρέπει να εξολοθρεύσετε όλες τις φούσκες που έρχονται καταπάνω σας ενώ ταυτόχρονα προστατεύετε κάποια αντικείμενα. Το Panic Mode φτάνει τα 99 level και έχετε και εδώ περιορισμένο αριθμό ζωών. Το παιχνίδι διαθέτει επίσης local co-op μέχρι δύο παίκτες στο Nintendo Switch, ενώ στις υπόλοιπες κονσόλες προσφέρει και online co-op.


Ως προς τον
τεχνικό τομέα το παιχνίδι είναι απλοϊκό και έχουν κρατήσει τα συνηθισμένα ηχητικά εφέ των puzzle παιχνιδιών.

Συμπερασματικά, το Pang Adventures απευθύνεται στους λάτρεις των arcade παιχνιδιών και όσοι το παίξετε θα σας γεμίσει αναμνήσεις άλλων εποχών. 

Θετικά:
Local co-op
- Πλήθος επιπέδων

Αρνητικά: 
Απουσία online co-op στην έκδοση του Switch

Βαθμολογία: 7,5/10
Developer:  DotEmu
Publisher: DotEmu
Available for: Switch, PC, PS4, Xbox One
Tested on: Switch
Release date: 18/4/2016 

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review