Gensokyo Defenders Review

Το Gensokyo Defenders αναπτύχθηκε από την developer Neetpia και την έκδοση στο switch ανέλαβε η  Phoenixx Inc..

Ως προς το gameplay το παιχνίδι χωρίζεται σε επίπεδα, όπου σε κάθε επίπεδο θα πρέπει να προστατέψετε τη βάση σας από τους εχθρούς που έρχονται να την κατακτήσουν. Στην ουσία λοιπόν η μάχη χωρίζεται σε 2 φάσεις. Αρχικά σας δίνεται κάποιος χρόνος όπου μπορείτε να τοποθετήσετε παγίδες σε κομβικά σημεία, μέχρι να ξεμείνετε από χρυσό. Στη συνέχεια όταν έρχονται οι αντίπαλοι μπορείτε να κινείται και να περιστρέφετε τον χαρακτήρα σας για να σκοτώσετε όλους τους αντιπάλους. Ταυτόχρονα αν θέλετε μπορείτε να τοποθετείτε και τώρα παγίδες, αλλά με τον χαμό που θα γίνεται αυτό θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτείτε να κάνετε.


Εκτός τις απλές επιθέσεις, ο κάθε χαρακτήρας μπορεί να χρησιμοποιήσει 2 μαγικές επιθέσεις οι οποίες μπορεί να είναι είτε επιθετικές είτε αμυντικές. Επίσης, υπάρχει και μια  special move που λέγεται Last Word, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όταν γεμίσετε την ειδική μπάρα. 

Σε περίπτωση που πεθάνετε ενώ δέχεστε επίθεση, απλά αναγεννιέστε μετά από λίγο. Έτσι στην ουσία είναι αρκετά δύσκολο να χάσετε σε μια πίστα, αλλά αν θέλετε να πετύχετε το τέλειο σκορ (3 αστέρια) θα προσπαθήσετε να μη πεθάνετε ποτέ. 


Ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το παιχνίδι έχει μέτρια γραφικά όπου δυσκολεύουν τη διάκριση των ξένων πυρών όταν γίνεται πολύ έντονη η μάχη. Η background μουσική είναι και αυτή ως ένα βαθμό αδιάφορη, χωρίς όμως να γίνεται ενοχλητική.

Συμπερασματικά, το Gensokyo Defenders μπορεί να μη ξεχωρίζει, αλλά είναι ένα τίμιο tower defense game που θα σας κάνει να κολλήσετε μαζί του.


Θετικά:
- Καλό σύστημα μάχης
- Ποικιλία χαρακτήρων

Αρνητικά: 
- Παρωχημένα γραφικά 
- Αδιάφορη ιστορία

Βαθμολογία: 6/10
Developer: Neetpia 
Publisher: Phoenixx Inc.
Available for: Switch, PC, PS4
Tested on: Switch
Release date: 29/11/2018

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review