Bezier: Second Edition Review

Έχετε παίξει ποτέ ένα παιχνίδι όπου κάπου νομίζετε πως το έχετε δει αλλά δε θυμάστε που; Το Bezier: Second Edition είναι ένα τέτοιο παιχνίδι και αυτό που σας θυμίζει είναι το Geometry Wars.

Η ιδέα της χρήσης μαθηματικών και γεωμετρικών σχημάτων μπορεί να μην είναι καινούρια, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Η μίμηση εξάλλου δείχνει ότι κάποιος έχει κάνει κάτι καλά.


Η μεγαλύτερη ίσως διαφορά του Bezier: Second Edition και του Geometry Wars είναι ότι υπάρχει μια υποτυπώδης ιστορία, όπου στην ουσία πρέπει να σώσετε τον ψηφιακό κόσμο από την καταστροφή. Στο παιχνίδι θα λαμβάνετε καθημερινά δοκιμασίες και πίστες αντοχής. Το σκορ σας σε κάθε πίστα θα καταγράφεται σε έναν πίνακα και έτσι θα επιδιώκετε συνεχώς να κάνετε καλύτερα σκορ. Κάθε mode διαθέτει 3 επίπεδα δυσκολίας. Όσο μεγαλύτερο το επίπεδο δυσκολίας είναι τόσο περισσότερους πόντους θα κερδίζετε.


Από άποψη
γραφικών το παιχνίδι είναι εντυπωσιακό. Στο παιχνίδι είναι έντονη η αντίθεση του μαύρου φόντου με τα έντονα χρώματα των εχθρών. Βέβαια σε κάποια σημεία πνίγεσαι και μπορεί να σε πετυχαίνουν οι σφαίρες των αντιπάλων γιατί απλά δεν τις βλέπεις με όλον τον χαμό που γίνεται στην οθόνη σου. Ως προς τον ηχητικό τομέα, λαμβάνεις ότι περιμένεις από τέτοιου είδους παιχνίδια.

Συμπερασματικά, οι πίστες λίγο πολύ είναι οι ίδιες ανεξαρτήτου mode. Θα έρχονται καταπάνω σας πολλοί εχθροί που θα πρέπει να ξεπαστρέψετε.


Θετικά:
- Εθιστικό κυνήγι high score

Αρνητικά: 
- Επαναλαμβανόμενες πίστες

Βαθμολογία: 7/10
Developer: Thalamus Digital
Publisher:Thalamus Digital
Available for: Switch
Tested on: Switch
Release date: 21/1/2021

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review