Death end re;Quest 2 Review

Το Death end re;Quest 2 είναι από τα λίγα jrpg τα οποία έχουν και horror στοιχεία. Ως προς την ιστορία παίζετε ως τη Mai, ένα έφηβο κορίτσι που πάντα προσπαθούσε να ξεφύγει από την κακοποίηση του πατέρα της, παίζοντας online παιχνίδια. Έπειτα από μια σειρά απροσδόκητων γεγονότων καταλήγει σε ένα οικοτροφείο για κακοποιημένα κορίτσια, όπου από εδώ ξεκινά και η ιστορία μας.
Στην Wordsworth Academy, θα συναντήσετε όλων των ειδών κοριτσιών. Κάθε μέρα μπορείτε να μιλήσετε με όσες συμμαθήτριές σας επιθυμείτε, τις οποίες μπορείτε να βοηθήσετε να ξεπεράσουν τα τραύματά τους. Σε αυτό το σημείο το παιχνίδι λειτουργεί περισσότερο ως visual novel. 
Από τις πρώτες μέρες θα καταλάβετε ότι κάτι δεν πάει καλά με το νέο σας σπίτι. Αρχικά απαγορεύεται να τριγυρνάτε στο χωριό που είναι το οικοτροφείο μετά τα μεσάνυχτα. Μάλιστα το οικοτροφείο είναι πολύ της εκκλησίας. Στο τέλος αρχίζουν να εξαφανίζονται συμμαθήτριές σας, οι οποίες δηλώνονται ότι έφυγαν από το οικοτροφείο... Έτσι λοιπόν προσπαθώντας να ανακαλύψετε την αλήθεια αρχίζετε να περιπλανιέστε στο χωριό όπου έρχεστε αντιμέτωποι με τέρατα και δολοφονίες.

Ως προς τα γραφικά το παιχνίδι έχει καλοσχεδιασμένους anime χαρακτήρες, όπως ο προηγούμενος τίτλος. Επίσης, πολύ καλό είναι το soundtrack του παιχνιδιού που ταιριάζει με την ατμόσφαιρα του τίτλου. Συμπερασματικά, το Death end re;Quest 2 είναι ένας πολύ δυνατός τίτλος με έντονο το horror στοιχείο.


Θετικά:
- Ο σχεδιασμός των τεράτων
- Το horror στοιχείο
- Το σύστημα μάχης

Αρνητικά:
- Επαναλαμβανόμενα dungeons

Βαθμολογία: 8,5/10
Developer: Compile Heart
Publisher: Idea Factory
Distributor: Enarxis Dynamic Media
Available for: PS4, PC
Release date: 18/8/2020
Tested onPS4

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review