Unturned Review

Το Unturned μας έρχεται από την developer Smartly Dressed Games και την publisher 505 Games και είναι ένα sandbox zombie survival παιχνίδι. 


Το παιχνίδι έρχεται με 2 διαφορετικά modes, το online και το offline. Στο offline σας πετά σε έναν χάρτη της επιλογής σας, όπου είναι γεμάτος ζόμπι. Εσείς θα πρέπει να σκοτώσετε όλα τα ζόμπι με όποιον τρόπο μπορείτε. Θα πρέπει γενικά να είστε αθόρυβοι, καθώς αν χρησιμοποιήσετε όπλα σύντομα θα δείτε όλη τη γύρω περιοχή να γεμίζει με ζόμπι.

Επίσης, στη γύρω περιοχή μπορείτε να βρείτε χρήσιμα αντικείμενα, όπου θα σας βοηθήσουν στην επιβίωσή σας. Μη ξεχνάτε πως το φαγητό και το νερό είναι απαραίτητα για να την επιβίωσή σας, καθώς θα πρέπει ο δείκτης τους να είναι πάντα πάνω από το 80%, αλλιώς δεν μπορείτε να γιατρευτείτε. Επιπλέον, μπορείτε να μαζέψετε πρώτες ύλες για να κατασκευάσετε μια βάση. Το online mode είναι το ίδιο με το offline, μόνο που τώρα μπορείτε να παίξετε μαζί με την παρέα σας.


Ως προς τα γραφικά το παιχνίδι μοιάζει πολύ με το Minecraft. Όλα είναι τετραγωνοποιημένα και παρωχημένα. Ως προς τον ήχο, τα sounds effect είναι ικανοποιητικά, ειδικά τα ουρλιαχτά των ζόμπι, που αποκαλύπτουν αμέσως το μέγεθός τους σε μια περιοχή.

Συμπερασματικά, το Unturned είναι ένα παιχνίδι που μας έρχεται δωρεάν στο PC, ενώ στο PS4 κοστίζει 20€. Θεωρώ πως είναι από τους τίτλους που είναι ιδιαίτερα κενοί από περιεχόμενο για να το αγοράσετε στο PS4, οπότε σας προτείνω να το κατεβάσετε από το Steam.


Θετικά:
- Απαιτητικό παιχνίδι

Αρνητικά: 
- Απλά γραφικά
- Αρκετά glitches

Βαθμολογία: 5/10
Developer: Smartly Dressed Games
Publisher: 505 Games
Available for: PC, PS4, Xbox One
Release date: 7/7/2014
Tested on: PS4

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review