Superliminal Review

Το Superliminal είναι ένα παιχνίδι που δημιούργησε ο Albert Shih και μας έρχεται από την Pillow Castle. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο puzzle παιχνίδι το οποίο μας παίζει με τις διαστάσεις.

Στο παιχνίδι λ
αμβάνετε μέρος σε μια έρευνα υπνοθεραπείας, όπου στην ουσία γίνεστε πειραματόζωο. Η φωνή του δόκτορα Glenn Pierce είναι πάντα εκεί για να σας καθησυχάσει και να σας υπενθυμίζει πως όλο αυτό είναι ένα όνειρο. 


Στο παιχνίδι αυτό θα περιφέρεστε σε δωμάτια όπου βρίσκεται αντικείμενα σε διάφορα μεγέθη και πιάνοντάς και αφήνοντας τα μπορείτε να αυξομειώνετε το μέγεθός τους. Έτσι για παράδειγμα αν βλέπετε ένα αντικείμενο που είναι μακριά και το πιάσετε θα είναι πολύ μικρό. Αν το αφήσετε όμως κάτω και μετά το ξαναπιάσετε και το φέρετε πιο κοντά σας θα γίνει πιο μεγάλο. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν κινείστε από δωμάτιο σε δωμάτιο προσπαθώντας να λύσετε τους γρίφους και να φτάσετε στην έξοδο.


Στο παιχνίδι επικρατεί μια συνεχώς μια σουρεαλιστική κατάσταση με μακρόστενους διάδρομους και δωμάτια ε αντικείμενα σε διάφορα μεγέθη. Επιπλέον, η μουσική ταιριάζει τέλεια με την όλη ατμόσφαιρα.

Συμπερασματικά,  το Superliminal είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι όπου διαρκεί περίπου 4 ώρες και θα σας κάνει να σκεφτείτε «out of the box».


Θετικά:
- Έξυπνοι γρίφοι
- Ενδιαφέρουσα αφήγηση

Αρνητικά: 
- Μικρή διάρκεια
- Λιτά γραφικά

Βαθμολογία: 6,5/10
Developer: 
Pillow Castle
Publisher: Pillow Castle
Available for: Switch, PC, PS4, Xbox One
Release date: 12/11/2019
Tested on: 
Switch


Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review