Sam & Max Save the World Review

Το Sam & Max Save the World μας έρχεται από την Skunkape Games και αποτελεί ένα remaster του ομότιτλου παιχνιδιού που είχε βγει το 2009.

Για τους αμύητους, ο Sam & Max Save the World Remastered αφορά δύο ανεξάρτητους αστυνομικούς πράκτορες: τον Σαμ, έναν κουστουμαρισμένο σκύλο που είναι ο αρχηγός της ομάδας και ο Μαξ ένα ψυχωτικό κουνέλι. Σε αυτό το παιχνίδι που χωρίζεται σε έξι επεισόδια, οι πράκτορές μας έρχονται αντιμέτωποι με ένα επεισόδιο παγκόσμιου υπνωτισμού που πρέπει να επιλύσουν και να σώσουν τον κόσμο.


Ως προς το παιχνίδι, πρόκειται για ένα point and click παιχνίδι. Οι γρίφοι είναι ευχάριστοι και έξυπνοι. Εσείς μπορείτε να κινείται τον Sam και να επιλέγετε τα αντικείμενα με τα οποία αλληλεπιδράτε. Σαν παιχνίδι είναι ευχάριστο, έχει διασκεδαστικούς διαλόγους και έξυπνες ατάκες. Επίσης, ευτυχώς οι περισσότεροι γρίφοι έχουν συνοχή.


Ως προς τον οπτικό τομέα, ο τίτλος έρχεται βελτιωμένος σε σχέση με τον αρχικό. Υπάρχουν νέοι φωτισμοί και αναβαθμισμένα textures που βελτιώνουν την εμπειρίας σας. Ως προς τον ήχο, έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στα voice overs και στους υπότιτλους. 

Συμπερασματικά, το Sam & Max Save the World είναι ένας ωραίος τίτλος για τους λάτρεις του είδους, που θα σας προσφέρει έξι επεισόδια γεμάτα μπόλικο γέλιο και αρκετό ψάξιμο.


Θετικά:
- Έξυπνοι γρίφοι
- Όμορφο remaster
- Συμφέρουσα τιμή

Αρνητικά: 
- Οι διάλογοι είναι μιας άλλης εποχής

Βαθμολογία: 7,5/10
Developer: 
Skunkape Games
Publisher: Skunkape Games
Available for: Switch, PC
Release date: 2/10/2020
Tested on: 
Switch


Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review