Renzo Racer Review

Το Renzo Racer μας έρχεται από την Joindots και είναι άλλο ένα racing παιχνίδι που δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω. 

Ως προς το gameplay, το παιχνίδι είναι εδώ που χωλαίνει περισσότερο. Αρχικά παίζοντας αγώνες μπορείτε να ξεκλειδώνετε νέους χαρακτήρες. Κάθε χαρακτήρας έχει το δικό του αυτοκίνητο το οποίο δεν μπορείς να αλλάξεις. Το θέμα είναι πως το παιχνίδι δεν έχει υπόθεση, οπότε οι χαρακτήρες είναι λίγο αδιάφοροι.


Το μεγαλύτερο πρόβλημα του παιχνιδιού είναι ο έλεγχος του αυτοκινήτου. Καταρχάς δεν υπάρχει tutorial στην αρχή του αγώνα και σε πετάει κατευθείαν εκεί. Μάλιστα τα controls διαφέρουν σε σχέση με τα περισσότερα racing παιχνίδια και δεν μπορείς να τα αλλάξεις κιόλας.

Επίσης ο έλεγχος του παιχνιδιού δεν είναι καλός και θα βρείτε τον εαυτό σας συχνά να χτυπάει πάνω σε τοίχους ή άλλα αμάξια τα οποία θα σας βγάζουν από την πορείας σας και μπορούν να κολλήσουν πάνω σας και να σας κρατάνε κολλημένους.


Ως προς τα γραφικά, το παιχνίδι είναι ευχάριστο, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει. Ως προς τον ήχο, το soundtrack είναι ωραίο και ταιριάζει με την ατμόσφαιρα του τίτλου.

Συμπερασματικά, το Renzo Racer είναι ένας racer τίτλος ο οποίος δυστυχώς αποτυγχάνει στα πιο σημαντικά σημεία και δύσκολα μπορώ να το προτείνω στον οποιοδήποτε.


Θετικά:
- Αρκετούς διαθέσιμους χαρακτήρες

Αρνητικά: 
- Δεν μπορείς να αλλάξεις τα controls
- Δύσκολος χειρισμός
- Αδιάφοροι/ επαναλαμβανόμενοι αγώνες

Βαθμολογία: 4/10
Developer: EnsenaSoft
Publisher: Joindots 
Available for: Switch, PC
Tested on: Switch
Release date: 30/5/2017

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review