MouseCraft Review

Το MouseCraft είναι ένα φανταστικό puzzle παιχνίδι το οποίο μας έρχεται από την Crunching Koalas και θα σας κάνει να αγωνιάτε για την υγεία των ποντικών σας

Η ιστορία του παιχνιδιού είναι πολύ απλή. Είστε ένας γατοεπιστήμονας που κάνετε περάματα σε ποντίκια. Για να πετύχει το πείραμα θα πρέπει να ποντικάκια να φτάσουν στο τυρί.

Έτσι λοιπόν ξεκινάτε να παίζετε σε μια γυάλα. Κάθε γύρω έχουμε 3 ποντικάκια τα οποία πρέπει να φτάσουν στο τυρί. Εκτός τα ποντικάκια σαν στόχο έχετε να μαζέψετε και τους διαθέσιμους κρυστάλλους του κάθε γύρου καθώς έτσι θα ξεκλειδώσετε τα επόμενα επίπεδα. Συνολικά υπάρχουν 80 πίστες.

Εσείς σε κάθε γύρω έχετε ένα συγκεκριμένο αριθμό από κομμάτια (τύπου tetris), τα οποία θα πρέπει να βάλετε με τέτοιον τρόπο ώστε να φτιάξετε τον δρόμο για να φτάσουν τα ποντικάκια στον προορισμό τους. Το ενδιαφέρον στον τίτλο είναι ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα προσθέτονται νέοι μηχανισμοί, έτσι το παιχνίδι δεν γίνεται ποτέ βαρετό. Μάλιστα οι πίστες διαφέρουν πολύ μεταξύ τους.


Άλλο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι μπορείτε να σταματάτε τον χρόνο έτσι ώστε να βάζετε τα κομμάτια στη σωστή θέση ανά πάσα στιγμή. Επίσης μπορείτε να επιταχύνετε τον χρόνο, έτσι αν έχετε φτιάξει τη διαδρομή δε χάνετε χρόνο παρακολουθώντας τα ποντικάκια να φτάνουν στον προορισμό τους.

Συμπερασματικά, το MouseCraft είναι ένα πολύ ενδιαφέρον puzzle παιχνίδι, που δεν επαναλαμβάνεται και θα σας κρατήσει συντροφιά για αρκετές ώρες. Το προτείνω ανεπιφύλακτα στους λάτρεις του είδους.


Θετικά:
- Ενδιαφέροντα puzzles
- Προσθέτει συνεχώς νέα χαρακτηριστικά

Αρνητικά: 
- Υπόθεση απλά για να υπάρχει

Βαθμολογία: 8,5/10
Developer: Crunching Koalas
Publisher: Crunching Koalas
Available for: Switch, Playstation Vita, PS4, PC
Tested on: Switch
Release date: 11/11/2013

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review