Liberated: Enhanced Edition Review

Το Liberated: Enhanced Edition είναι ένα side-scrolling action παιχνίδι το οποίο μας αναπτύχθηκε από την Atomic Wolf και κυκλοφόρησε για το Switch, από την walkabout.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα δυστοπικό κόσμο όπου η κυβέρνηση ελέγχει τους πολίτες ανά πάσα στιγμή και σε περίπτωση που δε συμπεριφέρονται με το σωστό κόσμο συλλαμβάνονται από την αστυνομία. Έτσι λοιπόν, το παιχνίδι ξεκινά με τον ήρωά μας να μη πηγαίνει σε μια επέτειο που θα έπρεπε και να του στέλνετε μήνυμα στο κινητό να πάει στο σπίτι του, όπου θα πρέπει να περιμένει την αστυνομία. Βέβαια, αυτό είναι κάτι που δεν επιθυμεί και γι' αυτό το σκάει και γίνεται επαναστάτης.


Ως προς το gameplay, το παιχνίδι διαδραματίζεται με τη μορφή ασπρόμαυρου κόμικ, όπου οι σκηνές διαδραματίζονται σε κάθε πάνελ. Εσείς μπορείτε να κρύβεστε στις γωνίες για να κάνετε αιφνιδιαστικές επιθέσεις ή να πυροβολάτε με το όπλο σας. Στο παιχνίδι υπάρχουν και μερικοί μέτριας δυσκολίας γρίφοι που όμως δεν είναι πολλοί. Συνολικά το παιχνίδι διαρκεί γύρω στις 4 ώρες και χωρίζεται σε 4 κεφάλαια (περιοδικά).


Σαν παιχνίδι το Liberated: Enhanced Edition είναι πολύ ενδιαφέρον καθώς κρατά την αγωνία στο έπακρο και έχει ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Συμπερασματικά, το Liberated: Enhanced Edition σίγουρα δεν είναι για όλους αλλά αν σας αρέσουν οι δυστοπικοί κόσμοι δώστε του μια ευκαιρία.


Θετικά:
- Ιδιαίτερο art style
- Κρατά αμείωτη την αγωνία

Αρνητικά: 
- Μικρή διάρκεια

Βαθμολογία: 8/10
Developer: Atomic Wolf
Publisher: walkabout
Available for: Switch
Tested on: Switch
Release date: 3/1/2020

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review