fault - milestone two side: above Review

Το Fault milestone one ήταν μια visual novel η οποία αναπτύχθηκε από την ALICE IN DISSONANCE και περιέχει πολύ μυστήριο και δράση. Το fault milestone two side:above αποτελεί sequel της σειράς και πιάνει την ιστορία ακριβώς εκεί όπου την άφησε ο προηγούμενος τίτλος, ο οποίος είχε τελειώσει με cliffhanger.

Ας θυμηθούμε λίγο την ιστορία ως εδώ. Μετά από μια αιφνιδιαστική επίθεση που δέχτηκαν στην πατρίδα τους, η Selphine και η Ritona κατάφεραν να ξεφύγουν και μεταφέρθηκαν στην άλλη άκρη του κόσμου. Εκεί συνέχισαν το ταξίδι τους αποκτώντας και μια νέα σύντροφο την Rune. Όταν λοιπόν ξεκίνησαν να βρουν τον δρόμο τους για να επιστρέψουν πίσω εμφανίστηκε μπροστά τους μια μυστηριώδης γυναίκα, η Melano. Και εδώ είναι που τελειώνει η ιστορία.


Το fault - milestone two side: above πιάνει την ιστορία από αυτό ακριβώς το σημείο. Η Melano κάνει μια επίδειξη δύναμης στην ομάδα μας και την προειδοποιεί πως αν επιστρέψει πίσω την περιμένει ο θάνατος. Μάλιστα βλέπουμε ότι δε είναι μόνη της. Όμως παρά την προειδοποίησή της η ομάδα μας δεν πτοείτε και ξεκινά το ταξίδι της επιστροφής. Από εδώ και πέρα δεν μπορώ να αναφέρω τίποτα καθώς θα θεωρείται spoiler. Αλλά θα προειδοποιήσω πως και αυτός ο τίτλος τελειώνει με cliffhanger.


Ως προς τα γραφικά, το fault - milestone two side: above έχει πανέμορφα visual τα οποία εξυπηρετούν με το καλύτερο τρόπο την εξέλιξη της ιστορίας. Ως προς τον ήχο είναι εμφανής η έλλειψη voice overs, που όπως και να κάνουμε δίνουν άλλον αέρα σε τέτοιου είδους τίτλους. Από την άλλη μόνο το soundtrack είναι καλό.

Συμπερασματικά, το fault - milestone two side: above είναι ένας τίτλος που θα σας προσφέρει γύρω στις 8 ώρες περιεχόμενο. Αν και είναι ωραίο περίμενα να ολοκληρωθεί η ιστορία κάτι που δεν έγινε και τώρα θα πρέπει να δούμε πότε θα έχουμε τη συνέχεια.


Θετικά:
- Πανέμορφα visuals
- Ενδιαφέρουσα υπόθεση

Αρνητικά: 
- Έλλειψη voice acting
- Δεν ολοκληρώνεται η ιστορία
- Ανύπαρκτο gameplay

Βαθμολογία: 7/10
Developer: ALICE IN DISSONANCE
Publisher: Phoenixx
Available for: Switch, Playstation Vita, PS4, PC
Tested on: Switch
Release date: 3/12/2020 (Switch)

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review