Fantasy Friends Review

Το Fantasy Friends είναι ένα παιχνίδι που μας έρχεται από την Just For Games και είναι από τους τίτλους που απευθύνονται αποκλειστικά στα παιδιά.

Το παιχνίδι ξεκινά στην αρχή έχοντας 3 αβγά, όπου αφού τα χαϊδέψεις και τα προσέξεις αρχίζουν να σπάνε και να βγαίνουν διάφορα ζωάκια, με πρώτο ένα γατάκι. Έπειτα δημιουργείς ένα σπίτι για κάθε ζωάκι και θα πρέπει να το προσέχεις. Αυτό περιλαμβάνει τάισμα, χάιδεμα για να δείξεις την αγάπη σου. να το κάνεις μπάνιο, να το χτενίζεις και να παίζεις μαζί του. 


Το Fantasy Friends είναι από τα παιχνίδια που δεν έχουν υπέροχα γραφικά και sound effects, αλλά παρόλα αυτά μπορείς να φτιάξεις το δικό σου αγρόκτημα που μπορείς να το στολίσεις με ότι θες. Μπορείς να βάλεις από δεντράκια μέχρι γλυκά στους δρόμους. Επίσης, μπορείς να βάλεις accessories στα ζωάκια σου. 


Τέλος, όσο περισσότερο προσέχεις τα ζωάκια σου και τα κρατάς χαρούμενα, τόσο θα αναπληρώνεις το mana σου που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να αγοράσεις καινούρια accessories, αβγά και να κάνεις ότι αλλαγές θέλεις στο παιχνίδι σου. 

Συμπερασματικά, το Fantasy Friends είναι από τα παιχνίδια που κανένας ενήλικας δε θα επέλεγε να παίξει. Παρόλα αυτά αν έχετε μια μικρή κόρη που της αρέσουν τα ζωάκια, θεωρώ πως θα της αρέσει.



Θετικά:
- Γίνεσαι υπεύθυνος στη φροντίδα ζώων
- Εύκολος χειρισμός

Αρνητικά: 
- Απευθύνεται αποκλειστικά σε μικρές ηλικίες

Βαθμολογία: 7/10
Developer: Just For Games 
Publisher: Just For Games 
Available for: Switch
Release date: 20/11/2020
Tested on: Switch

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review