Tracks: The Train Set Game Review


Το Tracks: The Train Set Game μας έρχεται από την developer Whoop Group και την publisher Excalibur Games και πρόκειται για ένα ωραίο simulator παιχνίδι, με το οποίο μπορείτε να οικοδομήσετε την πόλη σας, χωρίς όμως να εμβαθύνετε.
Στην αρχή θα ξεκινήσετε να φτιάχνετε το τρένο και τις ράγες του τρένου σας, ακολουθώντας ένα βασικό tutorial. Ξεκινάτε με μια γκρίζα πλατφόρμα και σιγά σιγά μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες επιλογές. Μπορείτε να χτίσετε παντού σπίτια, να προσθέσετε τοπία και να φτιάξετε το δικό σας σιδηροδρομικό δίκτυο. 

Καθώς ετοιμάζετε το δημιούργημά σας μπορείτε να παρακολουθήσετε το τρένο σας κάνοντας το γύρω του χάρτη. Επίσης μπορείτε να μπείτε μέσα στο τρένο και να ταξιδέψετε βλέποντας τη διαδρομή σε πρώτο πρόσωπο. Μάλιστα μπορείτε να επιλέξετε πόσο γρήγορα ή αργά θα κινείται.
Το Tracks: The Train Set Game είναι ένα ενδιαφέρον παιχνιδάκι στο οποίο μπορείτε να του προσθέσετε εκτός από σπίτια, δέντρα, μερικά ζωάκια, καθώς και να αλλάξετε τα τοπία.

Συμπερασματικά, το Tracks: The Train Set Game δεν είναι ένα παιχνίδι για όλους. Σας δίνει πλήρη ελευθερία να δημιουργήσετε ότι θέλετε χωρίς να εμβαθύνει πολύ. Έτσι, το κάνει ιδανικό για τα παιδιά. Αλλά μη περιμένετε πως θα σας δίνει κάποιες συγκεκριμένες αποστολές να ολοκληρώσετε. Είστε μόνοι σας, εσείς και η φαντασία σας.
Θετικά:
- Ποικιλία επιλογών
- Οδηγάς τρένο

Αρνητικά:
- Υπερβολικά απλό
- Έλλειψη στόχων

Βαθμολογία: 6,5/10
Developer: Whoop Group
Publisher: Excalibur Games
Available for: Switch, Xbox One, PC
Release date: 28/8/2020
Tested on: Switch

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review