Red Wings: Aces of the Sky Review

 Το Red Wings: Aces of the Sky μας έρχεται από την All In Games και πρόκειται για ένα arcade combat flight simulator.

Σε αυτό το παιχνίδι θα λάβετε μέρος σε αερομαχίες που έγιναν κατά τη διάρκεια του 1ου παγκόσμιου πολέμου. Η ιστορία επικεντρώνεται στα κατορθώματα του Γερμανού πιλότου Manfred von Richtofen κατά τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο. Συνολικά θα λάβετε μέρος σε 50 αποστολές, όπου οι 25 είναι με την Τριπλή Συμμαχία και οι άλλες 25 με τις Ενωμένες Δυνάμεις. 


Οι αποστολές δυστυχώς είναι αρκετά επαναλαμβανόμενες. Θα χρειαστεί να καταρρίψετε όλα τα εχθρικά αεροσκάφη, να καταστρέψετε όλες τις εχθρικές βάσεις που βρίσκονται στο έδαφος, είτε να περάσετε μέσα από συγκεκριμένο αριθμό κρίκων, σε συγκεκριμένο χρόνο.


Ως προς το gameplay, το παιχνίδι είναι γενικά απλό στο χειρισμό και έχετε 4 ικανότητες, οι οποίες θέλουν συγκεκριμένο χρόνο για να ξαναχρησιμοποιηθούν. Συγκεκριμένα μπορείτε να κάνετε μανούβρες για να αποφύγετε εχθρικά πυρά, να κάνετε επιτόπου στροφή, να φωνάξετε φιλικά αεροπλάνα για να καταρρίψουν συγκεκριμένους στόχους και να βγάλει ο πιλότος το όπλο του και να πυροβολήσει τον εχθρό.


Κάθε φορά που ολοκληρώνετε μια αποστολή, ανταμείβεστε με 1 έως 3 αστέρια, με τα οποία μπορείτε να ξεκλειδώσετε νέες ικανότητες και να βελτιώσετε τα χαρακτηριστικά του αεροσκάφους σας.


Συμπερασματικά, το Red Wings: Aces of the Sky προσφέρει ωραία καρτουνίστικα γραφικά και αρκετές αερομαχίες, αν και επαναλαμβανόμενες. Το παιχνίδι είναι μια τίμια προσπάθεια, που προτείνεται αν το βρείτε σε έκπτωση. 


Θετικά: - Καρτουνίστικα γραφικά

Αρνητικά:
- Επαναλαμβανόμενες αποστολές

Βαθμολογία: 6,5/10
Developer: All In Games
Publisher: All In Games
Available for: PC, PS4, Xbox One, Switch
Release date: 21/5/2020
Tested onPS4

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review