Call of Duty: Black Ops Cold War Review

Το  Call of Duty: Black Ops Cold War αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς είναι το sequel του πρώτου Black Ops, που επιστρέφει μερικά αγαπημένα modes όπως αυτό των Zombies, το οποίο έλειψε σε πολλούς.

Η ιστορία του Call of Duty: Black Ops Cold War διαδραματίζεται την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου και συγκεκριμένα μετά τα γεγονότα του πρώτου Black Ops. Εδώ αναλαμβάνετε τον ρόλο του Bell, όπου αναλαμβάνει να κυνηγήσει έναν σοβιετικό πράκτορα, με  το κωδικό όνομα «Perseus», που κατάφερε να υποκλέψει τα αρχεία της επιχείρησης Greenlight των ΗΠΑ. Η επιχείρηση Greenlight είχε αναλάβει να τοποθετήσει ατομικές βόμβες σε σε κάθε μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα σε περίπτωση εισβολής των Σοβιετικών δυνάμεων. Ο Perseus έχει σαν στόχο να ενεργοποιήσει τις βόμβες και να κατηγορήσει τις ΗΠΑ, ενώ εσείς τον σταματήσετε.


Η διάρκεια του campaign είναι γύρω στις 6 ώρες και εκτός τις βασικές αποστολές έχουν προστεθεί και δευτερεύουσες, μέσα από τις οποίες μαθαίνεις περισσότερες πληροφορίες και μπορείς να επηρεάσεις το τέλος του παιχνιδιού.


Ως προς τα modes του παιχνιδιού έχουμε μερικές νέες προσθήκες. Έχουμε το Fireteam, όπου 10 ομάδες των 4 ατόμων ανταγωνίζονται με σκοπό όχι να σκοτώσουν τους άλλους, αλλά να ολοκληρώσουν κάποιους στόχους. Υπάρχει το Control, όπου παίζεται ανάμεσα σε 2 ομάδες. Η μια ομάδα θα πρέπει θα πρέπει να προστατέψει 2 βάσεις στον χάρτη και η άλλη να τις κατακτήσει. Επιπλέον, έχουμε το VIP Escort όπου παίζετε 6v6 και ο ένας παίχτης της κάθε ομάδας γίνεται VIP. Όποιος σκοτώσει πρώτος τον VIP των αντιπάλων κερδίζει.

Τέλος, επιστρέφει το Zombie mode. Πλέον υπάρχει η δυνατότητα Exfill με ελικόπτερο. Συγκεκριμένα από τον 10ο γύρο και ανά 5 γύρους μετά μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε. Όσο αργότερα κάνετε Exfill τόσο περισσότερο xp και μπόνους θα κερδίσετε. Μάλιστα το xp μεταφέρεται και στο multiplayer! 

Ως προς τα γραφικά, το παιχνίδι είναι καλοσχεδιασμένο χωρίς όμως να εντυπωσιάζει. Το παιχνίδι έρχεται με υποστήριξη ray tracing για PC και next gen κονσόλες που εντυπωσιάζει. Επίσης για τα PC υπάρχει η προσθήκη του DLSS, όπου μπορείτε να επιτύχετε υψηλότατα framerates σε υψηλή ανάλυση. 

Ως προς τον ήχο, έχει γίνει σωστή δουλειά και μπορείς να ξεχωρίζεις τη θέση των αντιπάλων από τους ήχους.

Συμπερασματικά, το Call of Duty: Black Ops Cold War επιστρέφει με όλα τα θετικά στοιχεία του Modern Warfare καθώς και με την προσθήκη των Zombies για όσους τους έλειπε, οπότε όσοι πιστοί σπεύσατε!


Θετικά:
- Ενδιαφέρον campaign
- Επιστροφή zombie mode

Αρνητικά: - Λίγοι χάρτες

Βαθμολογία: 8/10 Developer: Treyarch
Publisher: Activision
Distributor: Ave S.A.
Available for: PS4, Xbox One, Xbox Series, PC, PS5
Release date: 13/11/2020 Tested on:
PS4

Ευχαριστώ πολύ την Ave S.A. για την παραχώρηση του τίτλου!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review