Vampire: The Masquerade - Shadows of New York Review

Το Vampire: The Masquerade - Shadows of New York μας έρχεται από την Draw Distance και έχει τη μορφή visual  novel.


Αναλαμβάνουμε τον ρόλο της Julia, της πρωταγωνίστριας του Shadows of New York, η οποία είναι δημοσιογράφος. Η ζωή της Julia είναι δύσκολη και έχει πιάσει πάτο... Έπειτα από αρκετούς μήνες βλέπουμε τη Julia να έχει εξοικειωθεί με την «κατάστασή» της, αν και παραμένει αυτοκαταστροφική. 

Όλα όμως αλλάζουν μια μέρα όπου ένας επιφανής βρικόλακας πέφτει σε «αιώνιο» ύπνο και η Julia αναλαμβάνει να λύσει το μυστήριο.


Ως προς το gameplay το παιχνίδι είναι ένα κλασικό visual novel, όπου κάθε μέρα μπορείτε να κάνετε έναν συγκεκριμένο αριθμό από δράσεις. Συγκεκριμένα έχουμε χωρισμό του 24ώρου σε μέρα και νύχτα. Τη μέρα αναγκαστικά ξεκουράζεστε ενώ τη νύχτα προσπαθείτε να ολοκληρώσετε τα quests. Κάθε βράδυ μπορείτε να ολοκληρώσετε μέχρι 2 quests. 


Συνολικά το παιχνίδι διαρκεί γύρω στις 5 ώρες και ενώ έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε διαφορετικές επιλογές, το αποτέλεσμα δεν επηρεάζεται.


Συμπερασματικά, το Vampire: The Masquerade - Shadows of New York είναι ένας τίτλος που δύσκολα συστήνεται σε όποιον δε γνωρίζει το franshise. Η ιστορία είναι ικανοποιητική, απλά πρέπει να έχετε υπόψη σας πως  είναι visual novel με ότι αυτό συνεπάγεται.

Θετικά:
- Ατμοσφαιρικό
- Ενδιαφέροντες χαρακτήρες


Αρνητικά:
- Έλλειψη ουσιαστικών επιλογών

 
Βαθμολογία: 6/10
Developer: Draw Distance
Publisher: Draw Distance
Available for: PS4, Xbox One, PC, Switch
Release date: 10/9/2020
Tested onPS4


Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review