The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV Review

 Το The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV έρχεται για να ολοκληρώσει την εκπληκτική ιστορία.

Σε αντίθεση με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς, το Trails of Cold Steel IV μπαίνει κατευθείαν στο ψητό. Η ιστορία ξεκινά με τη νέα τάξη VII να ξυπνά δύο εβδομάδες μετά τα γεγονότα της ολοκλήρωσης του CSIII, με τα πράγματα να φαίνονται πολύ χειρότερα τώρα. Το Great Twilight έχει απλωθεί σε όλη την Erebonia καταστρέφοντας ότι αγγίζει. Οι πολίτες σε όλη τη χώρα έχουν αρχίσει να γίνονται επιθετικοί και ο Rean ακόμα αγνοείται. Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Ευτυχώς όμως, καμιά καταστροφή δεν σταμάτησε στο παρελθόν την τάξη VII και ούτε το Great Twilight φαίνεται να είναι η εξαίρεση. Έτσι, με λίγη μαγική βοήθεια από τις μάγισσες του Eryn Villages και με μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, η Τάξη VIII καταστρώνει ένα σχέδιο για να σώσει τον αγαπημένο τους αρχηγό και εκπαιδευτή και, στη συνέχεια τον κόσμο.


Το Trails of Cold Steel είναι μια σειρά JRPG βασισμένων στη σειρά που διαθέτει ένα εξαιρετικά προσαρμόσιμο σύστημα μάχης. Σας δίνετε ένα πλήθος χαρακτήρων, ο καθένας με τις δικές του μοναδικές ικανότητες (Crafts) και εσείς διαμορφώνετε την ομάδα σας, ανάλογα τις ανάγκες σας.

Στο παιχνίδι επιστρέφουν όλοι οι γνωστοί μηχανισμοί μάχης που έχετε γνωρίσει στους προηγούμενους τίτλους. Επίσης, εκτός τις αποστολές που πρέπει να ολοκληρώσετε μπορείτε να κάνετε πολλές δραστηριότητες και να παίξετε mini games.


Ως προς τα τεχνικά  χαρακτηριστικά, τα γραφικά δεν είναι το δυνατό τους σημείο καθώς φαίνονται λίγο ξεπερασμένα. Από την άλλη όμως, η μουσική είναι εκπληκτική! Η Falcom είναι γνωστή για τα soundtrack της και σε αυτό τον τίτλο στέκεται στο ύψος των περιστάσεων.

Συμπερασματικά, το Trails of Cold Steel IV είναι ένας εξαιρετικός JRPG τίτλος, που προσφέρει μια ολοκληρωμένη και ικανοποιητική ιστορία. Φυσικά, ο κόσμος και οι χαρακτήρες έχουν ακόμα περιθώρια εξέλιξης και ανυπομονώ να δω μια καινούρια σειρά, σε αυτόν τον κόσμο!


Θετικά:
- Πολλοί διαθέσιμοι playable χαρακτήρες
- Υπέροχο soundtrack - Πανέμορφη ιστορία και ικανοποιητικό τέλος
Αρνητικά:
- Έλλειψη full voice acting
- Ξεπερασμένα γραφικά
Βαθμολογία: 8,5/10
Developer: Nihon Falcom
Publisher: NIS America
Distributor: Enarxis Dynamic Media
Available for: PS4, (PC & Switch το 2021)
Release date: 27/10/2020
Tested on: PS4
Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review