Space Crew Review

Το Space Crew μας έρχεται από την developer Runner Duck και την publisher Curve Digital. Το παιχνίδι αποτελεί στην ουσία ένα spaceship management/simulator, όπου διαχειρίζεστε το δικό σας διαστημόπλοιο, σε πραγματικό χρόνο.


Το παιχνίδι ξεκινάει με τις πρώτες αποστολές να είναι το tutorial του παιχνιδιού. Στο tutorial μαθαίνεται όλα τα βασικά για να ταξιδέψετε στο διάστημα, να αντιμετωπίσετε εχθρικές επιθέσεις, να κάνετε συντήρηση στο διαστημόπλοιό σας, να σβήσετε φωτιές, να αντιμετωπίσετε εισβολές και ότι άλλο προκύψει. Συνολικά έχετε στη διάθεσή σας 6 μέλη πληρώματος και εννιά σταθμούς.

Κάθε μέλος του πληρώματος έχει αναπτυγμένη και μια διαφορετική δεξιότητα. Όλα τα μέλη μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να κάνουν μια δουλειά, όπως π.χ. μια επισκευή, αλλά όποιος έχει πιο αναπτυγμένη αυτή τη δεξιότητα τελειώνει τη δουλειά πιο γρήγορα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού το πλήρωμα αναπτύσσει και ξεκλειδώνει καινούριες ιδιότητες που θα σας βοηθήσουν να φέρετε εις πέρας τις αποστολές σας.

Οι αποστολές που αναλαμβάνετε είναι πολύ συγκεκριμένες όπως να μεταφέρετε κάποιο αντικείμενο, να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με κάποιο σταθμό, να εξερευνήσετε κάποια περιοχή κ.α.


Ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα γραφικά είναι καρτουνίστικα. Ως προς τον ήχο, η μουσική υπόκρουση ταιριάζει με την κάθε περίσταση και ακούμε όλους τους γνωστούς ήχους που αναμένουμε από μάχες με διαστημόπλοια.

Συμπερασματικά, το Space Crew είναι ένα παιχνίδι που απευθύνεται στους λάτρεις του είδους. Έχει ένα απαιτητικό tutorial, το οποίο όμως είναι κατανοητό και απαραίτητο για να καταφέρετε να διοικήσετε το διαστημόπλοιό σας.


Θετικά:
- Αναλυτικό tutorial - Αξιόλογο management

Αρνητικά:
- Επαναλαμβανόμενες αποστολές

Βαθμολογία: 6/10
Developer: Runner Duck
Publisher: Curve Digital
Available for: PS4, Xbox One, PC, Switch
Release date: 15/10/2020
Tested onSwitch

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review