Doodle God: Evolution Review

Το Doodle God: Evolution μας έρχεται από την JoyBits και αποτελεί κομμάτι ενός γνωστού franchise για κινητά. Το Doodle God: Evolution αποτελεί έναν συνδυασμό του Doodle God και του Doodle Farm. Για αρχή προτείνεται να ξεκινήσετε με το Doodle God, καθώς θα σας εισάγει ομαλότερα στο gameplay του παιχνιδιού.

Σε αυτό το παιχνίδι παίζετε τον ρόλο του Θεού, όπου δημιουργείτε όλα τα πράγματα. Στην αρχή ξεκινάτε με βασικά στοιχεία, όπου τα ενώνετε και με τη δοκιμή βλέπετε τι δημιουργείτε. Αν ενώσετε 2 υλικά που δεν ενώνονται δεν γίνεται τίποτα, αλλά αν ενώσετε 2 σωστά κάνετε μια νέα ανακάλυψη.


Συνολικά μπορείτε να δημιουργήσετε 250 διαφορετικά στοιχεία, που είναι χωρισμένα σε 4 χρονικές περιόδους. Έχουμε την Πρώτη Περίοδο που απλά δημιουργείτε τα στοιχεία και τους πρώτους ζωντανούς οργανισμούς. Μετά περνάμε στην Περίοδο της Τεχνολογίας όπου φτιάχνετε απλές συσκευές. Στη συνέχεια περνάτε στη Μοντέρνα Περίοδο όπου έχουμε τους ουρανοξύστες και τους υπολογιστές. Τέλος έχουμε τον Κόσμο της Μαγείας, όπου δημιουργείτε φανταστικά πλάσματα, όπως δαίμονες και elves.

Αυτό το είδος gameplay είναι που δεν το κάνει κατάλληλο για κονσόλες. Το παιχνίδι είναι ότι πρέπει αν το παίζεις λίγα λεπτά στο κινητό, αλλά το να κάτσεις στην κονσόλα σου και να πεις πως θα το παίζεις για καμιά ώρα είναι δύσκολο καθώς γίνεται σύντομα επαναλαμβανόμενο και βαρετό.

Συμπερασματικά, το παιχνίδι είναι ότι πρέπει για κινητό, που είναι και δωρεάν, όμως το παιχνίδι δεν αξίζει τα 12,66€ για να το αποκτήσεις στην κονσόλα σου.

Θετικά:
- Ωραίος χάρτης

Αρνητικά:
- Ακριβό για αυτά που προσφέρει
- Δεν υπάρχει ουσιαστικό gameplay

Βαθμολογία: 4/10
Developer: JoyBits
Publisher: JoyBits
Available for: PS4, Xbox One, PC
Release date: 24/1/2019
Tested on: Switch

Ευχαριστώ πολύ την εκδότρια εταιρεία για την παραχώρηση του τίτλου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

 Jin Conception Review

Παρουσίαση: Το Δαχτυλίδι Των Νιμπελούνγκεν

Atelier Marie Remake: The Alchemist Of Salburg Review